Antena Căutare

Îl știți pe ăla mare și negru de respira greu? A apărut varianta românească a „Războiului stelelor” și e atât de comică încât l-a făcut pe Cheloo să dea „Like”

Personajele din celebra franciză, lansată cu mult timp înainte de George Lucas, s-au teleportat în platoul emisiunii „iUmor”

Personajele din celebra franciză, lansată cu mult timp înainte de George Lucas, s-au teleportat în platoul emisiunii „iUmor”.

Un număr struțo-cămilă în care s-au regăsit momente de circ combinate cu ceva umor și cu personaje foarte curioase. Delia și Cheloo au râs, Bendeac mai puțin, dar cu doi de „DA”, trupa de acrobato-comici așteaptă cu încredere votul final al publicului.

Cheloo către un concurent: „Îmi datorezi o bicicletă, o minge, doi rucsaci cu gumă de mestecat Turbo”... I se oferă toată. Claudia Susanu, declarație fără perdea: „Îi dau totul lui Cheloo, inclusiv corpul meu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x