iUmor

SEZONUL 7 | VINERI | ora 20.00

Imagini NECENZURATE de la premiera sezonului 7 „iUmor”! Mihai Bendeac, moment intim cu una dintre concurente, doar pe AntenaPlay!

 

Noul sezon iUmor a debutat vineri, 13 septembrie 2019, la Antena 1, cu numere de excepție, care au fost apreciate de juriu și telespectatori. Concurenții au fost, din nou, la înălțimea momentului, stârnind hohote de râs cu scenele pregătite pentru cel mai tare show de comedie din România.

Ediția completă și necenzurată a primei ediții iUmor din această toamnă, o puteți urmări online pe AntenaPlay, acolo unde veți găsi imagini și scene, care nu au fost difuzate pe micul ecran, în seara marii premieri.

Scena senzuală dintre Mihai Bendeac și una dinte concurente se vede exclusiv pe AntenaPlay, acolo unde veți descoperi ce s-a întâmplat cu Mr. Bean în momentul în care a scăpat definitiv de toată lenjeria intimă pe care a avut-o asupra sa. 

Intră pe AntenaPlay și ai imagini exclusive și necenzurate din culisele show-ului jurizat de Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, precum și replici acide între cei trei, care nu se menajează deloc atunci când se întâlnesc în afara emisiunii-concurs. 

Întreaga emisiune de vineri, 13 septembrie, dar și sezoanele precedente de iUmor pot fi urmărite online doar pe AntenaPlay la orice oră.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI