Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 5, 23 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl ceartă pe Pippino pentru că era neorganizat. Ce i-a spus Puiu

Puiu, personajul interpretat de Vlad Drăgulin, a revenit la iMai mult umor cu un nou episod în care caută talente pentru a le impresaria. Ce discuții a purtat cu Pippino.

iMai mult umor, episodul 5. Puiu află dacă Pippino este pregătită să fie vedetă Galerie
iMai mult umor, episodul 5. Puiu află dacă Pippino este pregătită să fie vedetă | Antena 1

Vlad Drăgulin încearcă să afle dacă Pippino este pregătit să fie vedetă, petru ca acesta să-l impresarieze. Actorul este, însă, nervos din cauza lui și nu își dorește să lucreze cu el.

Pippino nu se ridică la nivelul așteptărilor lui Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în iMai mult umor, ediția 5

Vlad Drăguli, în personajul Puiu este un impresar, vânător de talente iscusit, însă Pippino a reușit să-l scoată din sărite și nu-și dorește să lucreze cu el.

„Haide, dragule, te-ai retușat? Lasă că îi puneți și lavaliera. Salut, Salut. Nu mă cheamă Vlad. Ia-ți ce-ți trebuie”, îi spune Puiu lui Pippino.

„O să fiu primul concurent care-l enervează pe Drăgulin.”, îi spune Pippino.

Citește și: iMai mult umor, episodul 4, 16 octombrie 2021. Vlad Drăgulin nu înțelege viața complicată a unui pirat. “E deja jale în viața ta”

„Care Drăgulin? Ăsta e nebun. Ia-ți ce ai nevoie. După mine, hai. Producătoarea mea ți-a creat toate condițiile. Nici nu am apucat să facem cunoștință. Eu sunt Puiu, îmi pare bine”, se prezintă Puiu.

„Pippino de România, eu”, spune Pippino.

„Te văd îmbrăcat în scafandru, unde te scufunzi acum? S-a terminat Splash! Vedete la apă”, spune Puiu.

„Sunt veteranul acestui show, iată-mă și în sezonul 11”, se laudă Pippino.

„Faci așa - Bine ați venit la iMai mult umor sezonul 11, unu cu unu. Zici că ești copil. Ce se întâmplă cu viața ta?”, spune Puiu.

„Sunt mereu pe fugă. Sunt stresat de aparițiile mele, de promo-urile mele”, se vaită Pippino.

„Nu mai vorbi cu camera, vorbește cu mine! Te lovesc cu masa acum. Explică-le oamenilor de ce ți-ai făcut fața albastră. Nu mai vorbi cu camra că am impresia că vorbesc cu Dorian Popa” spune Puiu nervos.

Vizionează episodul întreg și necenzurat pe AntenaPlay.

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Citește și: iMai mult umor, episodul 3, 9 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl compară pe Andrei Garici cu un elev care a luat BAC-ul

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Despre sezonul 11 de iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x