Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 3, 9 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl compară pe Andrei Garici cu un elev care a luat BAC-ul

Vlad Drăgulin a revenit cu ediția 3 de iMai mult umor, unde interpretează rolul impresarului Puiu.

vlad-dragulin-ima-mult-umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult umor | Antena 1

Vlad Drăgulin ra revenit cu un nou sezon de iMai mult umor. De data aceasta, Vlad Drăgulin interpretează un nou personaj comic, savuros și plin de culoare: Titi Tiriboi, zis PUIU, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

În episodul 3 din ”iMai mult Umor”, Puiu, personajul interpretat de Vlad Drăgulin, ”sărbătorește” Crăciunul iUmor încercând să convingă echipa de producție să stingă aparatele de aer condiționat din platou, care fac ”crivăț”. Din cauza ”crivățului” din platou, pe Puiu îl încearcă o răceală și are o ”pleaznă pe gârgălot”, motiv pentru care nu și-a băut cafeaua de dimineață, ci aspirina de dimineață.

Citește și: iMai mult umor, episodul 2, 2 octombrie 2021. Vlad Drăgulin vrea să afle cum stau concurenții la "casa sufletului"

iMai mult umor, episodul 3. Puiu îi ia interviu lui Andrei Garici

Printre cei pe care personajul Puiu i-a intervievat, s-a numărat Andrei Garici, câștigătorul sezonului 10 iUmor, care a revenit pe scenă, ca invitat. Astfel, personajul Puiu a vrut să afle dacă Andrei garici este demn să aibă un impresar ca el

„Știi cum este prezența ta aici, acum? Este ca și cum ai fi luat Bacul și apoi vii să faci mișto de ăia de a 12- a că trebuie să învețe pentur BAC. Fix așa ai venit. Să le dai la ăștia cu premiul ăla de 20 de mii de euro pe la nas”, i-a spus actorul câștigătorului sezonului 10.

Vlad Drăgulin l-a întrebat pe Andrei Garici ce așteptări are de la un impresar, iar răspunsul l-a mulțumit: „Să mă iubească”.

Citește și: iMai mult umor, episodul 1, 25 septembrie 2021. Vlad Drăgulin încearcă să înțeleagă care este cu adevărat meseria unor dansatoare

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Despre sezonul 11 de iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x