Antena Căutare

Înalt, cârlionțat, talentat sportiv! Fetelor, el este fratele lui Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”!

Nu de multe ori, Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”, a vorbit despre familia lui sau viața personală. E drept, telespectatorii au aflat că e foarte apropiat de mama lui, dar puțini știu că are un frate mai mic. Unul care nu-i prea seamănă, dacă e să ne luăm după aparențe!

Nu de multe ori, Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”, a vorbit despre familia lui sau viața personală. E drept, telespectatorii au aflat că e foarte apropiat de mama lui, dar puțini știu că are un frate mai mic. Unul care nu-i prea seamănă, dacă e să ne luăm după aparențe!

Înalt, cârlionțat, talentat sportiv: acestea sunt trăsăturile care l-ar putea caracteriza pe Andrei Bendeac, elev la unul dintre liceele de top din Capitală. Liceanul nu vrea să profite de celebritatea fratelui său mai mare, așa că muncește foarte mult pentru a-și concretiza visurile.

Adolescentul joacă bascht de performanță și este talentat, iar nu mică ne va fi mirarea dacă vom afla de el peste ani din vreun ziar sportiv.

Ca model, Andrei îl preferă pe Michael Jordan, cel care îl inspiră în cariera de sportiv. Cu toate că nu au pasiuni comune, Andrei și Mihai sunt apropiați și se ajută necondiționat.

Ce părere aveți de fratele juratului „iUmor”?

Cei mai buni 10 concurenți își vor dovedi talentul pe scena „iUmor”, în marea finală a celui de-al treilea sezon... Șerban Copoț și Vlad Grigorescu se pregătesc de marea finală „iUmor”: "A fost cel mai bun sezon, din punct de veder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x