Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Delia are motive mari de sărbătoare! A reușit să facă imposibilul, cu o poveste scrisă într-o oră: „Mi-au spus că sunt o norocoasă”

Delia are un nou motiv de sărbătoare! Cu câteva zile înainte de premiera sezonului 8 „iUmor” de sâmbătă, 22 februarie, ora 20:00, jurata a primit o veste fantastică.

Delia are planuri mari pentru anul 2020. Piesa lansată recent a ajuns deja numărul 1 în trending. Şi videoclipul este unul fascinant. Artista ne-a explicat pe îndelete despre ce este vorba.

„Piesa asta nu a fost anticipată. Mi-a venit tot firul, tot filmul, într-o oră, cam așa. Am dat fuguța în studio, în momentul în care am simțit că e un pui de ceva, de rock, acolo. Când scrii, e ca și cum ai picta: nu ai cum să pictezi ceva ce nu ai văzut niciodată. Normal că ești suma experiențelor tale și vei scrie ceva ce ai trăit, la un moment dat”, a explicat Delia.

Piesa are un mesaj puternic: un strigăt, un urlet de disperare către persoana iubită.

„Este un mesaj destul de clar. Persoana în cauză este extrem de afectată, de down...Să-i ceri cuiva să dea cu tine de pământ, e resemnare”, a adăugat jurata iUmor.

Videoclipul este unul cu totul special. Artista a explicat de ce a mers pe varianta alb-negru.

„E contemplativ, de stare...ceva interesant și magic”, a spus Delia.

Astăzi, a lansa o piesă rock este „un act curajos”. Fanii Deliei au asaltat-o cu mesaje și reacții, după lansarea videoclipului „Aruncă-mă”. Unde mai pui faptul că a reușit să atingă și locul întâi în Trending, pe YouTube?!

„Mi-au spus că sunt norocoasă că am reușit să duc o piesă rock în Trending, numărul unu. Nu spun neapărat că Trending-ul este un reper, dar m-am bucurat!

M-am bucurat pentru că a reușit piesa asta, care n-are legătură cu nimic din ce se întâmplă în hype-ul ăla de YouTube. Mi s-a părut un semn de speranță: mai avem o șansă!”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în sezonul 8 iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!