Antena Căutare

Intervenție neașteptată, în această seară. Mama lui Mihai Bendeac sare în apărarea unui concurent iUmor

Intervenție neașteptată, în această seară, de la ora 21.00, la iUmor! Mama lui Mihai Bendeac a luat atitudine în cadrul emisiunii și, în mod complet neașteptat, nu în favoarea fiului său!

Intervenție neașteptată, în această seară, de la ora 21.00, la iUmor! Mama lui Mihai Bendeac a luat atitudine în cadrul emisiunii și, în mod complet neașteptat, nu în favoarea fiului său!

Dezamăgit de calitatea numărului pe care l-au prezentat doi concurenți iUmor, Mihai Bendeac s-a lansat într-o critică amănunțită. Cum, însă, cei doi de pe scenă păreau să primească impresiile juratului destul de relaxat, Bendeac s-a simțit ofensat și i-au scăpat și câteva mici şicane la adresa lor.

Deloc supărat, unul dintre concurenți chiar a glumit și l-a întrebat pe Mihai dacă ar mai fi vorbit așa și dacă mama sa s-ar fi aflat în sală, făcând aluzie la sezonul trecut, când Emilia Bendeac a asistat la filmările pentru emisiunea iUmor.

Sigur pe el, Mihai Bendeac a mărturisit că prezența mamei sale nu ar fi schimbat situația și, drept dovadă, s-a oferit să o sune. ”Sărut mâna, ce faci? Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?”, a întrebat-o Mihai pe mama sa. Răspunsul acesteia a venit însă rapid și a fost unul șocant pentru fiul său: ”Da!”. Cum a reacţionat juratul, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia din această seară, de la 21.00, a show-ului de la Antena 1.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor, în fiecare duminică, de la 21.00, la Antena 1.

Cele mai ciudate alegeri culinare. Mihai Bendeac mănâncă spumă de ras, pe scena iUmor... "Nu mă gândeam că se va termina așa". "Fifi şi Fufu au încins atmosfera și "i-au dat țeapă" lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x