Antena Căutare

Irinel și Diana, aleși de public pentru a intra în marea finală „iUmor”

Irinel și Diana sunt câștigătorii celei de-a 12-a ediții ”iUmor” din acest sezon și vor merge în marea finală alături de Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Irinel și Diana sunt câștigătorii celei de-a 12-a ediții iUmor” din acest sezon și vor merge în marea finală alături de Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii iUmor”, difuzată duminică seara între orele 20.00 și 22.17, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și 16,9 cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 16,6 % cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.43, aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Irinel și Diana, aleși de public pentru a intra în marea finală „iUmor”

Irinel și Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulțime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzește poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. ”Aveți tehnica necesară pentru teatrul de revistă”, le-a mărturisit Mihai Bendeac celor doi, care le-a reproșat însă că nu au fost foarte prezenți în numărul lor. Cu toate acestea, Irinel și Diana au primit două LIKE-uri ale juraților, dar și cele mai multe voturi ale telespectatorilor, astfel că vor intra în marea finală de pe 27 mai.

Cea de-a 12 ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

În cel de-al cincilea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din Europa, Japonia, Malaezia, Canada sau Mexic. Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 13 mai 2018

”iUmor” se pregătește de marea finală! Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, lide... MAREA FINALĂ IUMOR. Dan Țuțu intră în finala ”iUmor”, pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1: ”Nu am nevoie să scriu ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x