Antena Căutare

iRoast, 23 septembrie 2022. Emeric Jenei a "rupt" scena: "Naționala se află în Finlanda. Ei tot merg în vacanțe de vreo 10 ani"

Comedianul Ionuț Rusu a intrat în pielea jucătorului și antrenorului maghiar Emeric Jenei. Scena s-a transformat total și râsetele au acaparat întregul platou! Ce a urmat pe scena iUmor, în ediția specială de iRoast, înaintea meciului Finlanda - România, în UEFA Nations League.

După cum bine știți, Echipa Națională se află în vacanță în Finlanda. Ei tot merg în vacanțe de vreo 10 ani, problema este că nu câștigă, avantajul este că văd lumea!

"Astăzi vom urmări pe terenul de fotbal cum aleargă să ia mingea adversarilor pentru ca apoi să o degajeze la întâmplare. Pare ușor, dar să dai 9 din 10 mingi out e o performanță remarcabilă. Este o ocazie unică să vedem anumiți jucători pe teren prin prisma faptului că echipa Națională este singura la care joacă", spune invitatul.

Ionuț Rusu s-a transformat în Emeric Jenei și a făcut un roast acid la adresa echipelor de Fotbal, în ediția specială de iRoast, de la iUmor

Ce a urmat a strânit hohote de râs, iar invitații au fost uimiți de felul în care comedianul reușește să-l imite pe Emeric Jenei: "E incredibil!".

"Mă uit la voi, ce frumoși și tineri sunteți, din păcate! Spun din păcate pentru că voi nu ați prins vremurile când se juca fotbal în România, când Dinamo se pregătea de Champions League. Nu ca acum când Dinamo se pregătește de somn pentru că joacă la matineu", mai spune Ionuț Rusu s-a transformat în Emeric Jenei.

"Cristi Borcea a înnebunit de tristețe și s-a apucat să își facă singur echipă. Are nouă copii, încă doi și și face primul 11 pentru Steaua. Era numai una, așa cum spune și cântecul, acum câte una fiecare divizie".

"Când Echipa Națională bătea orice adversar, iar acum adversari își bat mingea de noi, băieții ăștia nu au mai văzut trei puncte de când au învățat punctele de suspensie la școală", spune invitatul.

Citește și: iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câțtigăm când Dumnezeu este român"

"Pe vremea noastră, singura gagică care apărea la TV era Elena Ceaușescu. Vă dați seama că trebuia să te concentrezi pe fotbal să uiți fata aia", glumește invitatul.

Citește și: Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş, juraţi iUmor, înaintea meciului Finlanda - România

"Azi este o zi magică jucăm cu Finlanda. Zic magică pentru e nevoie de magie să mai câștigăm și noi. Astăzi jucăm în deplasare pe un teren ostil. Sper să îi prindem adormiți, pentru că la ei noaptea durează 6 luni. Vă dați seama ce greu se trezesc după".

"Ne bazăm foarte tare pe faptul că unii jucători finlandezi încă sunt adormiți și nu se vor prezenta la meci. Am mare încredere că echipa noastră Națională ar face o figură foarte frumoasă într-un meci 11 contra 6. Dar în seara sta vom câștiga, presimt! Vom aborda o tactică pe care nu am mai folosit-o de multă vreme și anume, atingerea mingii", a continuat comedianul.

iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câștigăm când Dumnez... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Alex Mocanu, stand-up cu „de toate”. „Românii au impresia că totul e o conspirație”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x