Antena Căutare

iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câștigăm când Dumnezeu este român"

S-a fluierat începutul celei de-a doua reprize de râs! Din nou în mijlocul distracției, în peluza iUmor, de această dată cu Mircea Lucescu. Antrenorul român a pășit pe scena iUmor, în cadrul ediției speciale de iRoast și a făcut show de zile mari. Ce a urmat după o partidă de glume.

iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câștigăm când Dumnezeu este român" Galerie
Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câțtigăm când Dumnezeu este român" | Antena 1/ iUmor

Invitatul din acestă seară a îmbrăcat haina marelui antrenor Mircea Lucescu. Nu au lipsit glumele despre echipa pe care a antrenat-o, dar nici despre alte momente din fotbalul românesc pe care, de altfel, le cunosc foarte bine pasionații.

Ce a urmat pe scenă e de-a dreptul memorabil! Mircea Lucescu a început în forță: “Nu știu ce să vă zic eu despre fotbal. Adică, nu știu de ce m-ați chemat! Nu ați văzut că numai câștigăm decât în seriile în care Dumnezeu este român!? Este clar ce trebuie făcut! Trebuie să îi dăm cetățenie, altfel nu ne mai calificăm niciodată”.

Invitatul s-a transformat în Mircea Lucescu și s-a jucat în stilul antrenorului cu vorbele, în ediția specială iRoast, de la iUmor

"Tot schimbați antrenorii, păi ce să fac antrenorii!? Puiu Iordănescu... el nu avea nevoie de tactică, lui îi făcea Dumnezeu echipa. Pupa la icoane până se dădea gol. El putea să ia secund și pe oricine care stătea la coadă la Sfânta Parascheva. Nu râdeți, că așa am ajuns pe locul cinci în lume. El știa foarte bine că băieții trebuie să asculte de tine! Băieții din apărare, numai că, să faci o echipă bună, trebuie să asculte și băieții de la justiție și băieții de la Interne", spune "Mirecea Lucescu".

"Și acum vă luați de Edi! El știe foarte bine ce face. Are o carieră în spate. Haideți să terminăm, vă rog, cu miștourile! La cariera lui chiar a contribuit numai munca, seriozitatea, talentul și foarte puțin PSD-ul", spune invitatul.

"A mai încercat și cu Pițurcă. El este foarte bun, toată lumea joacă în 4-4-2, el joacă 6-6-poartă în casă. Altfel, un băiat foarte bun, citit, autorul lui preferat era Barbut Ștefănescu Delavrancea".

Citește și: iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câțtigăm când Dumnezeu este român"

"A fost și băiatul meu antrenor, dar toată lumea spunea că eu îi fac tactica. Dar cum puteți să credeți așa ceva, pentru că el nu ascultă! Nici când era jucător nu asculta. S-a făcut portar și a luat mai multe goluri decât are Dan Badea în cultura generală", a spus invitatul.

"Ultimul pe care l-ați făcut să plece este Rădoi. Avem mentalitatea asta de învingători... Măcar să jucăm frumos, chiar dacă pierdem! Și cine pierdea mai frumos decât Mirel, spuneți!?".

"Vedeți unde am ajuns! Nu mai putem să ne bucurăm nici măcar când pierdem! Nu mai avem fotbaliști... Asta este situația reală! Mai sunt câțiva pe care îi cheamă cum îi chema pe ăia de dinainte Hagi, Marin, dar important ar fi să joace bine nu să bifeze numele de pe tricou".

Citește și: Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş, juraţi iUmor, înaintea meciului Finlanda - România

"Și jucătorii sunt tensionați înloc să fie o mare familie, să se iubească, ei se bat! Sunt nervoși, sar imediat la bătaie... Bine, noi avem și mentalitatea asta... dacă nu te bate nu te iubește!", a mai glumit invitatul.

"Eu cred în România și în soarta ei și știu că putem face un meci foarte bun cu Finlanda, pentru că ei nu îl au pe Dumnezeu de partea lor, ca noi. Ei se bazează maxim pe Moș Crăciun", mai spune invitatul.

iRoast, 23 septembrie 2022. Gică Hagi , roast de zile mari: “Scoateți comentatorul că fotbaliștii au început să joace cu... iRoast, 23 septembrie 2022. Emeric Jenei a "rupt" scena: "Naționala se află în Finlanda. Ei tot merg în v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! Duminica, 25.02.2024, 23:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Alex Furman este pentru a treia oară pe scena iUmor. Deși nu este mândru de ultima apariție pe scena emisiunii, Alex a învățat din greșelile trecutului, iar acum vine cu forțe proaspete.

Duminica, 25.02.2024, 23:39
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

Mauricio Lombardi are experiență când vine vorba de scenă. Nu se rușinează de eșecurile sau momentele jeante, ci le păstrează ca amintire din care să învețe.

Duminica, 25.02.2024, 23:15
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Andreea Vînătoru hipnotizează juriul cu flexibilitatea sa. „Cine a fost atent la poezie?”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Andreea Vînătoru hipnotizează juriul cu flexibilitatea sa. „Cine a fost atent la poezie?”

Andreea Vînătoru are 24 de ani, este influenceriță și îl consideră pe Cuza simpatic. Timp de 14 ani a făcut balet de performanță.

Duminica, 25.02.2024, 22:45
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Romulus Stoicescu este paradoxul acestei seri. Cheloo: „Politician!”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Romulus Stoicescu este paradoxul acestei seri. Cheloo: „Politician!”

Romulus Stoicescu are 19 ani și este student la Drept. Tocmai de aceea este foarte atent ca totul să decurgă perfect în cadrul campaniei electorale de la iUmor - Alege comedia, sezonul 16.

Duminica, 25.02.2024, 22:38
Ultimele știri
x