Antena Căutare

iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câștigăm când Dumnezeu este român"

S-a fluierat începutul celei de-a doua reprize de râs! Din nou în mijlocul distracției, în peluza iUmor, de această dată cu Mircea Lucescu. Antrenorul român a pășit pe scena iUmor, în cadrul ediției speciale de iRoast și a făcut show de zile mari. Ce a urmat după o partidă de glume.

iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câștigăm când Dumnezeu este român" Galerie
Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câțtigăm când Dumnezeu este român" | Antena 1/ iUmor

Invitatul din acestă seară a îmbrăcat haina marelui antrenor Mircea Lucescu. Nu au lipsit glumele despre echipa pe care a antrenat-o, dar nici despre alte momente din fotbalul românesc pe care, de altfel, le cunosc foarte bine pasionații.

Ce a urmat pe scenă e de-a dreptul memorabil! Mircea Lucescu a început în forță: “Nu știu ce să vă zic eu despre fotbal. Adică, nu știu de ce m-ați chemat! Nu ați văzut că numai câștigăm decât în seriile în care Dumnezeu este român!? Este clar ce trebuie făcut! Trebuie să îi dăm cetățenie, altfel nu ne mai calificăm niciodată”.

Invitatul s-a transformat în Mircea Lucescu și s-a jucat în stilul antrenorului cu vorbele, în ediția specială iRoast, de la iUmor

"Tot schimbați antrenorii, păi ce să fac antrenorii!? Puiu Iordănescu... el nu avea nevoie de tactică, lui îi făcea Dumnezeu echipa. Pupa la icoane până se dădea gol. El putea să ia secund și pe oricine care stătea la coadă la Sfânta Parascheva. Nu râdeți, că așa am ajuns pe locul cinci în lume. El știa foarte bine că băieții trebuie să asculte de tine! Băieții din apărare, numai că, să faci o echipă bună, trebuie să asculte și băieții de la justiție și băieții de la Interne", spune "Mirecea Lucescu".

"Și acum vă luați de Edi! El știe foarte bine ce face. Are o carieră în spate. Haideți să terminăm, vă rog, cu miștourile! La cariera lui chiar a contribuit numai munca, seriozitatea, talentul și foarte puțin PSD-ul", spune invitatul.

"A mai încercat și cu Pițurcă. El este foarte bun, toată lumea joacă în 4-4-2, el joacă 6-6-poartă în casă. Altfel, un băiat foarte bun, citit, autorul lui preferat era Barbut Ștefănescu Delavrancea".

Citește și: iRoast, 23 septembrie 2022. Mircea Lucescu glume fără precedent, în "peluza" iUmor: "Câțtigăm când Dumnezeu este român"

"A fost și băiatul meu antrenor, dar toată lumea spunea că eu îi fac tactica. Dar cum puteți să credeți așa ceva, pentru că el nu ascultă! Nici când era jucător nu asculta. S-a făcut portar și a luat mai multe goluri decât are Dan Badea în cultura generală", a spus invitatul.

"Ultimul pe care l-ați făcut să plece este Rădoi. Avem mentalitatea asta de învingători... Măcar să jucăm frumos, chiar dacă pierdem! Și cine pierdea mai frumos decât Mirel, spuneți!?".

"Vedeți unde am ajuns! Nu mai putem să ne bucurăm nici măcar când pierdem! Nu mai avem fotbaliști... Asta este situația reală! Mai sunt câțiva pe care îi cheamă cum îi chema pe ăia de dinainte Hagi, Marin, dar important ar fi să joace bine nu să bifeze numele de pe tricou".

Citește și: Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş, juraţi iUmor, înaintea meciului Finlanda - România

"Și jucătorii sunt tensionați înloc să fie o mare familie, să se iubească, ei se bat! Sunt nervoși, sar imediat la bătaie... Bine, noi avem și mentalitatea asta... dacă nu te bate nu te iubește!", a mai glumit invitatul.

"Eu cred în România și în soarta ei și știu că putem face un meci foarte bun cu Finlanda, pentru că ei nu îl au pe Dumnezeu de partea lor, ca noi. Ei se bazează maxim pe Moș Crăciun", mai spune invitatul.

iRoast, 23 septembrie 2022. Gică Hagi , roast de zile mari: “Scoateți comentatorul că fotbaliștii au început să joace cu... iRoast, 23 septembrie 2022. Emeric Jenei a "rupt" scena: "Naționala se află în Finlanda. Ei tot merg în v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x