Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Ecaterina Teodoroiu urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric plin de vitejie

Ecaterina Teodoroiu urcă pe scena iUmor pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut.

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Ecaterina Teodoroiu, interpretată de Doina Teodoru, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric memorabil.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

ecaterina teodoroiu

Ecaterina Teodoroiu este o figură istorică deosebit de importantă, fiind recunoscută pentru participarea ei la Primul Război Mondial. Ea a sfârșit în bătălia de la Mărășești unde a luptat în fruntea unui pluton de infanterie al Armatei Române.

Ecaterina a luptat pentru educație, înființând primele organizații de cercetași din țară. Când a început Primul Război Mondial, eroina a activat ca asistentă medicală, iar apoi a pornit în luptă pentru a-și răzbuna frații care au fost uciși în război.

Revoltată că a luptat ca oamenii să fie liberi, Ecaterina îi mustră pe români:

Și voi ce-ați făcut? Gel de unghii, botox în buze, epilat complet. Ca să nu mai zic să sunt și femei care fac asta”.

ecaterina teodoroiu

Ecaterina nu a iertat influencerii din România și vedetele care uită de unde au plecat și au reușit să aibă success pe spinarea altora, dar nu datorită talentului lor.

Eroina țării râde și de vedetele care au plecat din țară și nu mai recunosc că sunt români, precum Cezar Ouatu. În schimb, Mădălina Ghena s-a mândrit că e româncă.

Delia este o eroină. Ea știe că viața este grea și își ia măsuri din ce în ce mai mari. Vedem cu toții că ea se pregătește pentru foamete”, a luat-o Ecaterina la roast pe Delia.

Au urmat la rând și ceilalți doi jurați, Mihai Bendeac și Cheloo, care au fost întrebați dacă ar lupta în război pentru țara lor. Niciunul dintre ei, însă, nu s-a arătat că ar fi doritor.

Urmărește mai jos reacția juraților la momentul Ecaterinei Teodoroiu