Căutare Live

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

Elena Ceaușescu a venit la iUmor pentru a le aminti românilor de ce era mai bine în perioada comunistă.

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Elena Ceaușescu, interpretată de Paula Chirilă, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric ieșit din comun.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

elena ceausescu

iUmor 1 decembrie 2020. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

antena 1

Tovarășa Elena Ceaușescu, activista partidului communist, soția lui Nicolae Ceaușescu, a venit la iUmor, asumându-și că e probabil cea mai enervantă româncă din 1989 încoace, deși se pare că a detronat-o Gabriela Firea.

Roast-ul Elenei Ceaușescu i-a luat în vizor pe politicieni și pe toți cei care au urcat la putere după ce a căzut comunismul. Nu au lipsit nici glumele pe seama juraților iUmor. Mihai Bendeac a fost primul vizat.

Am auzit că joci în Travesti la teatru. Faci și roluri de bărbați”, i-a spus Elena Ceaușescu.

Tovarașa Ceaușescu vorbește despre beneficiile comunismului în România, incluzând închiderea granițelor, obligativitatea școlii, obligativitatea unui loc de muncă.

Din discursul ei, Elena Ceaușescu nu i-a omis nici pe prezentatorii iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea. Lui Șerban i-a spus:

Vreau să-ți spun cu tot dragul că ți-am citit toate, dar absolut toate...cartea pe care ai scris-o, pânî s-o deschid”.

Lui Badea, Elena Ceaușescu i-a dedicat altă replica:

Și tu Badea, dacă nu-ți place ce zic, fă-te și tu că nu vezi, că nu auzi, așa cum ai făcut în prima căsnicie”.

Elena Ceaușescu nu a venit doar să facă roast, ci să ne și avertizeze că ne păzește un război. Deși în vremea comunismului, conducătorul și-a dorit să țină departe străinii și să ferească România de bombe, acum nu se mai aplică.

S-a terminat. Ana Baniciu umblă liberă, Antoneasca la fel”, a completat Elena Ceaușescu.

elena ceausescu

iUmor 1 decembrie 2020. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

antena 1

I-a venit și rândul Deliei:

Mă uit la tine și nu înțeleg. Prima femeie care e și urâtă și frumoasă în același timp. Mă simt exact ca soțul tău. Nu știu cum să te iau”, a luat-o la roast Elena Ceaușescu.

Vorbind despre perioada de după revoluție și preluarea cobucerii de către Iliescu, tovarășa Elena a zis:

Vreți să vă spun ce a fost la revoluție? A fost ca în meciul România – Islanda. Părea că ăia din teren joacă prost. După care au venit ăia de pe banca de rezerve care au jucat și mai prost”.

Apoi a vorbit despre fiecare conducător în parte, după Iliescu până în prezent, spunând că niciunul nu a făcut ce se lăuda că face și că țara a ajuns în paragină. Dacă încă ar mai fi existat comunismul, nu aveam noi cum să aflăm despre această pandemie. Ultimul subiect atins a fost religia, discutând despre homosexuali și biserici.

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Vlad Țepeș urcă pe scena iUmor pentru un roast plin de țepe... Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x