Căutare Live

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. I. L. Caragiale urcă pe scena iUmor și îi ia la roast pe politicieni și vedete

I.L. Caragiale a urcat pe scena iUmor de 1 decembrie pentru un roast istoric ce i privește pe toți românii.

I. L. Caragiale urcă pe scena iUmor

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

I.L. Caragiale, interpretat de George Tănase, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric excepțional.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

george tanase

iUmor 1 decembrie 2020. I. L. Caragiale urcă pe scena iUmor și îi i-a la roast pe politicieni și vedete

antena 1

Ion Luca Caragiale, unul dintre cei mai iluștrii scriitori români, a fost printre puținii care a luat la roast poporul. El a fost un dramaturg și novelist de seamă, dar și un pamfletar priceput. De aceea, nu e întâmplător că a ajuns la iUmor chiar de Ziua Națională a României.

George Tănase, îmbrăcat exact așa cum era Caragiale, și într-un cadru de poveste, desprins parcă din acele vremuri, a urcat pe scena iUmor cu sete de spus adevărul.

El a criticat sistemul politic, spunând că nu s-a schimbat mare lucru de pe vremea lui și până în prezent. Fiind în dispute cu Eminescu, a trebuit să facă o glumă și pe seama lui.

“Te-au pus pe bacnota de 500 lei doar ca să te vadă mai rar. În schimb pe mine, m-au pus pe bacnota de 100 lei pentru că am un lipici teribil la dedicații”, spune Caragiale interpretat de George Tănase.

Caragiale a vorbit și despre lumea modernă în care trăim, despre mersul la psiholog și despre exprimarea opiniei libere, râzând despre cei care spun ce gândesc pe Facebook pentru că nu au bani de psiholog.

george tanase

iUmor 1 decembrie 2020. I. L. Caragiale urcă pe scena iUmor și îi i-a la roast pe politicieni și vedete

antena 1

“Opinia este liberă, dar nu și obligatorie”, a adăugat Caragiale.

Chiar dacă toate națiunile umblă acum cu mâinile întinse și cerșesc la Bruxelles, tot românii sunt pe primul loc la cerșit. Deși “toate mâinile întinse spun o poveste, tot ale României sunt cele mai frumoase”, a completat George Tănase.

Nici jurații iUmor nu au scăpat de roast-ul lui Caragiale, primul pe lista lui fiind Bendeac. I.L. Caragiale a spus că ar scrie o piesă de teatru despre un june tânăr care iubea la nemurire și felul în care el abuza sau mai mult “buza” toate fetele pe care le cunoștea.

Urmărește mai jos reacția juraților la momentul lui Ion Luca Caragiale

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Ecaterina Teodoroiu urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric plin de vitejie... iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Traian și Decebal urcă pe scena iUmor și povestesc cum au pus bazele neamului româ...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x