Antena Căutare

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Traian și Decebal urcă pe scena iUmor și povestesc cum au pus bazele neamului românesc

Traian și Decebal urcă pe scena iUmor pentru a ne aminti tuturor de originile românilor.

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Traian și Decebal, interpretați de Cristi Iacob și Johnny Bădeliță , urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric inedit.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

traian si decebal

iUmor 1 decembrie 2020. Traian și Decebal urcă pe scena iUmor

antena 1

Traian a fost împăratul roman care a supus Dacia, iar Decebal era împărat al dacilor. În 102, Traian la învins pe Decebal în primul război daco-roman. Astfel, Traian a primit titlul de Dacicul.

După ce Traian a reușit să îi înfrângă pe daci în al doilea război daco-roman, el s-a întors la Roma cu victoria, dar și cu capul adversarului său de moarte, Decebal.

Decebal este cel care stă la baza civilizației planetare”, spune Mihai Bendeac.

Traian a fost interpretat de Cristi Iacob, iar Decebal de Johnny Bădeliță. Ei sunt fondatorii poporului român, din daci și romani ne tragem noi ca și neam. Cei doi conducători povestescă și pe vremea lor existau probleme cu drumurile. Traian a construit și revoluționat această industrie, în timp ce Decebal a preferat să nu repare drumurile, un lucru actual și astăzi, pentru a-i împiedica pe dușmani să îi cucerească.

Traian spune că datorită lui avem astăzi cultură. Decebal a completat:

Și a contat enorm. Românii sunt fierți pe cultură”.

Romanii au reformat instituțiile și au dezvoltat arta și limbile străine. De asemenea, religia s-a dezvoltat.

Na, poftim! Acum știți cine e de vină pentru cozile de la moaște”, a adăugat Decebal.

Traian spune că a construit un imperiu fără sfârșit, fiind mândru de contribuția lui istorică. El a cucerit Dacia pentru aur și nu s-a temut niciodată să recunoască acest lucru. Cu ajutorul lui Apolodor, Traian a construit un pod în doar doi ani. Decebal vine în completare:

Ei, n-a avut cine să te fure”.

Decebal spune că și poporul dac a contribuit cu ceva la istoria neamului, în special cu dârzenie.

traian si decebal

iUmor 1 decembrie 2020. Traian și Decebal urcă pe scena iUmor

antena 1

Poporul dac era precum Paula Seling. Avea părți mai dure, dar n-avea umor”, a completat Decebal.

Dar nu aveați strategie. Ce făceați?”, îl întreabă Traian pe Decebal.

Lăsând gluma deoparte, Decebal a spus:

Măi, Traiane, România a beneficiat mult de pe urma noastră. Ne-ați cucerit, ne-ați contopit, dar a rămas un lucru absolut sinistru de la voi. (...) Bărbații români poartă sandale cu șosete”.

După ce au terminat cu roast-ul pentru jurații iUmor, Traian și Decebal au trecut la jurații de la alte emisuni, cum ar fi Bontea de la Chefi la cuțite și Ștefan Bănică de la X Factor.

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. I. L. Caragiale urcă pe scena iUmor și îi ia la roast pe politicieni și vedete... Dac sau roman? Ce crezi că-și doreau să fie Delia, Cheloo sau Bendeac...
Video iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! Sambata, 30.09.2023, 23:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Marti, 03.10.2023, 10:10
Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:22, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Duminica, 01.10.2023, 10:28
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Măicuța Cosmică a revenit la iUmor și în cel de-al 15-lea sezon, cu forțe proaspete, dar și cu foarte multe lucruri importante de transmis. După ce a împărtășit din „profețiile” sale, iar pe Cosmin Natanticu l-a scos din minți, Cheloo a făcut o mișcare neașteptată!

Sambata, 30.09.2023, 23:10
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

Alex Cazacu a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea juraților celui mai nou sezon iUmor. Deși intenția lui a fost să își „testeze” materialul pe scena de comedie, prestația sa nu a fost pe placul lui Cătălin Bordea. Iar Cosmin Natanticu a sărit în apărarea concurentului. Ce a urmat!

Sambata, 30.09.2023, 22:48
x