Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Andrei Gădălean revine pe scenă cu un număr amuzant: "Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul românesc"

Andrei Gădălean revine în ediția patru a sezonului 10 "iUmor" cu un număr de stand-up comedy, care o să impresioneze pe toată lumea.

Andrei Gădălean pe scena iUmor Galerie
Andrei Gădălean a făcut cele mai amuzante glume despre viața sa amoroasă

Andrei Gădălean are 33 de ani, provine din Cluj-Napoca, dar locuiește în București cu iubita de ceva timp și a venit plin de emoții la iUmor. Acesta a mai participat și în sezonul 7 al emisiunii, unde a venit cu glume savuroase.

Concurentul a intrat pe scenă cu emoții constructive, de care a uitat într-un final. Nu a durat foarte mult timp și Andrei i-a surprins într-un mod plăcut pe jurați cu numărul său, în special cu glumele savuroase.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat-o

"În primul rând, la mulți ani Mihai, e ziua ta. Mă bucur să vă văd, eu sunt Andrei Gădălean, s-ar putea ca unii dintre voi să mă fi recunoscut de la iUmor, alții poate m-ați mai văzut pe la supermarket.", și-a început concurentul momentul de stand-up comedy.

Andrei Gădălean a făcut cele mai amuzante glume despre viața sa amoroasă, care i-a făcut pe jurați să râdă.

Andrei Gădălan, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt

Deși a avut glumele la el, un alt lucru i-a deranjat pe jurații "iUmor", în special pe Cheloo care a ținut neapărat să îi spună concurentului că ritmul său de a spune glume este unu mai alert și că ar trebui să vorbească mai lent.

"Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul românesc, pentru că nu mă observă nimeni", a fost gluma cu care și-a încheiat Andrei Gădălean numărul spectaculos.

"Nu știu de ce l-a deranjat pe Cătălin faptul că el vorbește foarte repede", a mărturisit Mihai Bendeac în culise.

"Mi-a plăcut foarte multe dintre glumele pe care le-a avut, mă bucur tare mult că acest om poate și are șansa să ajungă în marea finală. Mi-a plăcut de el și când a fost pentru prima dată în concursul nostru și sunt absolut convins că este un număr și îl susțin până în finală pe Andrei Gădălean din Cluj.", a mai spus actorul despre momentul concurentului.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Mădălin Cîrje și gluma sa care a stârnit hohote de râs. Bendeac: “Gluma sezonului! Extraordinar!”

Andrei Gădălean a primit 3 x DA și merge la votul publicului.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Marie Janette, număr savuros de stand-up comedy. Cu ce moment a revenit pe scenă... iUmor, 10 martie 2021. Luca Nicola l-a imitat perfect pe Vadim Tudor. Reacția pe care a avut-o Mihai Bendeac a atras toa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x