Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Luca Nicola l-a imitat perfect pe Vadim Tudor. Reacția pe care a avut-o Mihai Bendeac a atras toată atenția

În ediția patru a eimisiunii "iUmor", Luca Nicola urcă pe scenă cu un număr spectaculos de stand-up comedy, însă transformarea sa într-un personaj cunoscut a uimit pe toți.

Luca Nicole pe scena iUmor într-un costum negru Galerie
Momentul lui Luca Nicole a fost unul memorabil și apreciat de public

Luca Nicole a venit în platoul "iUmor" plin de încredere și foarte sigur pe numărul său. Mai mult decât atât, concurentul și-a făcut și o intrare spectaculoasă în culise, care i-a surprins pe cei doi prezentatori simpatici ai emisiunii.

Tânărul a intrat în pielea lui Vadim Tudor, iar transformarea sa a fost uimitoare. Acesta l-a imitat perfect și a reușit să aducă un zâmbet pe fața lui Șerban Copoț, care a încercat să îl conducă pe scenă, dar nu a reușit.

Concurentul și-a făcut una dintre cele mai savuroase intrăi pe scena "iUmor", de care Mihai Bendeac a fost încântat. Luca Nicole a fost primit într-o avalanșă de aplauze și a generat foarte multe râsete în public încă de când și-a început numărul de stand-up comedy.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat-o

"Alo, Bendeac? La mulți ani! Mort ești tu pentru scena românească băi băiatule, eu sunt viu. Ai înțeles?", așa și-a început concurentul momentul spectaculos.

"Alo, Cheloo? De ce te-am sunat? Nu îl întrebi tu pe Vadim Tudor de ce te-a sunat, că nu faci tu ordine la mine în telefon. Ai înțeles? Dacă vreau să sun un cadavru decedat, o să sun un cadavru decedat. Uite de asta te-am sunat pe tine!", a mai continuat concurentul.

Luca Nicole, numărul care l-a provocat pe Mihai Bendeac

Momentul lui Luca Nicole a fost unul memorabil și apreciat de public, jurați, cât și de prezentatori. Acesta a primit foarte multe laude din partea Deliei, care l-a provocat imediat pe Mihai Bendeac.

Actorul a intrat rapid în pielea lui Vadim Tudor și a făcut spectacol pe scena "iUmor" cu un număr improvizat, dar extrem de bun. Delia a ținut neapărat să imortalizeze momentul și și-a filmat colegul în hohote de râs.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Mădălin Cîrje și gluma sa care a stârnit hohote de râs. Bendeac: “Gluma sezonului! Extraordinar!”

Cheloo a rămas surprins de abilitățile lui Mihai Bendeac de al imita pe fostul politician. "Bravo maiestre! Mihai Bendeac trebuie adulat ani de zile, el trebuie reînviat cu această jurizare", a spus juratul.

Luca Nicole a primit 2 x DA din partea lui Mihai Bendeac și a Deliei, iar un NU de la Cheloo.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Andrei Gădălean revine pe scenă cu un număr amuzant: "Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul ... iUmor, 10 martie 2021. Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, sceneta de comedie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x