Antena Căutare

iUmor, 12 decembrie 2021. Iulia Albu, moment de sinceritate pe scena iUmor. “În lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo”

Iulia Albu s-a pregătit cu un roast de zile mari pentru a-i impresiona pe jurații iUmor. Designerul nu impresionează doar cu seria de glume acide, dar și cu ținuta ei specială.

iulia albu la iumor Galerie
Iulia Albu s-a pregătit cu un roast de zile mari pentru a-i impresiona pe jurații iUmor. Designerul nu impresionează doar cu seria de glume acide, dar și cu ținuta ei specială. | Antena 1

Pentru ca momentul ei la iUmor să fie legendar, Iulia Albu a intrat în scenă însoțită de Șerban și Dan care îi cărau trena. Designerul a ales o rochie specială pentru o seară în care avea să îi impresioneze pe jurații iUmor.

Atunci când a văzut-o intrând în scenă, Cheloo nu s-a putut abține și a întrebat-o ce mai face găina.

“Chiar m-a întrebat de tine azi dimineață”, i-a răspuns Iulia Albu.

Iulia Albu a spus că motivul pentru care a venit la iUmor este ca să vorbească despre femei.

“Am simțit brusc dragoste, bucurie, am simțit cum se topește și îl adunîm de pe jos așa într-o stare lichidă”, spune Delia despre Mihai Bendeac care o privea cu admirație pe Iulia Albu.

Celebrul designer a vorbit despre frumusețea femeilor de altă dată și felul în care arătau cele din povești.

Iulia Albu, roast de senzație adresat femeilor din toate timpurile

“Iar Mihai se visa personaj în basmul Cenușăreasa doar ca să bea din pantoful ei”, a zis Iulia Albu, stârnind hohote de râs.

“Frumos, frumos, elegant”, a zis Mihai Bendeac.

“Dacă ar fi să ne luăm după ce vedem pe Instagram, putem spune că în fiecare româncă zace o Ana a lui Manole. Diferă doar cantitatea de tencuială”, spune Iulia Albu.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Juan Migama a făcut jonglerii pe role. De ce jurații s-au simțit în dificultate: „Ești ca meșterul român”

Ea a amintit și de Mița Biciclista, dar și de Tania Budi.

“Atenție! Se dă la CNP”, striga Șerban Copoț din culise.

“Este prima cântăreață de muzică populară care are mai multe apariții în vitrinele farmaciilor, decât pe scenă”, a spus Iulia Albu despre Maria Dragomiroiu.

Iulia Albu nu a uitat-o nici pe Mihaela Rădulescu pe care a asemănat-o cu Regina Maria.

Șerban Copoț și Dan Badea au observant un detaliu. Mihai Bendeac a luat gumă de mestecat, iar ei au spus că e posibil ca juratul să se pregătească de un moment istoric.

Mihai Bendeac credea că va fi cerut de soț

“Sunt atât de dobitoc încât în momentul în care a intrat pe scenă mi-am băgat o gumă în gură”, spune Mihai Bendeac.

“Ea e toată o postură cee ace mă duce cu gândul la faptul că este o gheișă”, a mai adăugat juratul iUmor.

“Te uitai cumva la femei și te gândeai cum să le cucerești. Astăzi te uiți la femei și te gândești cum să faci să le recunoști a doua zi”, spune Iulia Albu.

Următorul luat la roast a fost Mihai Bendeac.

“Dacă Elvis ar putea umple un stadion cu femeile pe care le-a avut, tu ai putea umple un spital”, i-a zis Iulia Albu.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Deniz Brizo a vorbit despre viața ei: „Mai bine să regreți ceva decât să nu regreți”

Apoi designerul a trecut la Delia și Cheloo.

“După Loredana, ești cea mai frumoasă și cea mai talentată din țară. Le ai pe toate. Faimă, talent, fani, bani, din păcate niciunul dinrte aceste lucruri nu se transmit pentru cei care stau în apropierea ta. S-ar fi văzut în primul rând la Cheloo. Dar Cheloo, nu fii supărat. Ce-I al tău, e pus deoparte. Problema este că nu îți spune nimeni unde și, sinceră să fiu, nici noi nu ne mai prea amintim”, spune Iulia Albu.

Delia i-a zis Iuliei că Mihai Bendeac are un crush pe ea.

“În lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo”, a spus Șerban Copoț.

Cheloo era în continuare interesant de găina Iuliei Albu, întrebând dacă aceasta mai trăiește.

Iulia a avut o supriză pentru Cheloo. Și-a dat o parte din rochie jos, iar pe ce a rămas din rochie, scria “Mi-e dor de neaua de anțărț”.

Mihai Bendeac a văzut rochia ei ca pe o rochie de mireasă și a crezut că a venit pe scena iUmor ca să îl ceară în căsătorie.

“Jur pe sfânta mea cruce”, a spus Mihai Bendeac.

“Deșteptuță, impresionat”, a adăugat Cheloo după ce Iulia Albu a părăsit scena.

Delia nu voia să lase lucrurile așa și l-a dus în culise să vorbească cu Iulia Albu și a încercat să îi pună câteva întrebări.

“Să se pupe mirii!”, a zis Dan Badea.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 12 decembrie 2021. Marina Almășan, plină de energie și total lipsită de emoții, pe scena iUmor. “Sunteți o legend... iUmor, 12 decembrie 2021. George Buhnici, roast-ul care a cutremurat scena. "Confuzie gravă la iUmor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x