Antena Căutare

iUmor, 12 decembrie 2021. Mihai Ban, roast-ul neașteptat adresat lui Cheloo. “Aplauze pentru tatăl meu adoptiv”

Mihai Ban, prietenul lui Cheloo, a venit să îi facă o surpriză. Reacția juratului a fost una de milioane.

mihai ban la iumor Galerie
Mihai Ban, prietenul lui Cheloo, a venit să îi facă o surpriză. Reacția juratului a fost una de milioane. | Antena 1

Mihai Ban a urcat pe scena iUmor pregătit să vadă ce reacție va avea Cheloo atunci când îl va vedea. Mihai Ban este pilot de curse și prieten bun cu Cheloo.

“Aplauze pentru tatăl meu adoptiv”, a spus Cheloo.

Cheloo a spus că a fost de multe ori co-pilotul lui Mihai Ban la diferite curse de mașini.

Mihai a anunțat că are o cursă la începutul anului 2022.

“Sper să pot să îl trezesc pe Cheloo cu vreo 2 săptămâni înainte să putem termina și noi cursa. S-a anunțat deja că echipajul României (…) va fi format din pilotul Mihai, supranumit și Ban, și co-pilotul Cheloo, supranumit De doi bani”, a zis Mihai.

Mihai Ban, roast-ul dedicat lui Cheloo

Mihai l-a lăudat pe Cheloo pentru abilitățile sale de co-pilot.

“E ca și Waze-ul când îți scapi telefonul în apă. (…) Oric ear spune lumea să știi că tu vei rămâne întotdeauna un începător, normal”, spune Mihai Ban.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Vlad Neamțu i-a uimit pe jurați cu vocea lui: „Zici că e Mickey Mouse”

“Știți de ce nu mă supăr? Are dreptate”, spune Cheloo.

“Cătălin Ștefan Ion s-a emoționat, bă. Deci nu l-am văzut niciodată atât de emoționat”, a spus Mihai Bendeac care era suprins de reacțiile colegului său, Cheloo.

Prietenul lui Cheloo l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac.

“Stai liniștit că am vorbit cu Vancea și a spus că ești campion pentru ea. Tu termini întotdeauna primul”, i-a zis Mihai Ban juratului iUmor.

Nici Delia nu a scăpat de glumele acide ale lui Mihai Ban.

“Cu Delia e altceva, ea putea să fie partenera mea și în același timp tu puteai să fii și sponsor. Sponsor e tot ce îmi trebuie ca să scap de el”, a mai completat Mihai Ban.

El nu a uitat nici de Șerban Copoț și a venit cu o propunere pentru el.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Juan Migama a făcut jonglerii pe role. De ce jurații s-au simțit în dificultate: „Ești ca meșterul român”

“Șerbane apucă-te de altceva”, a zis Mihai Ban.

“A fost cel mai corect număr de roast. De fapt, a fost o bătaie de joc organizată”, a zis Cheloo după ce Mihai își terminase momentul pe scena iUmor.

Puțini știau că juratul Cheloo este atât de pasionat de cursele de mașini.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii

iUmor, 12 decembrie 2021. Zannidache, roast-ul plin de sinceritate. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”... iUmor, 12 decembrie 2021. Marina Almășan, plină de energie și total lipsită de emoții, pe scena iUmor. “Sunteți o legend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x