Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Burlacul

iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor a revenit Florin Gheorghe, mai pregătit ca oricând să îi dea pe spate pe jurați.

iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe

antena 1

Florin Gheorghe, fostul concurent din sezonul 6, a revenit la iUmor, mai încrezător și mai pregătit. Concurentul spune că și-a dorit să revină pentru că i-a lipsit emoția pe care o simte când se află pe această scenă.

Reprezentația lui a început cu o serie de glume despre pandemie. Florin spune că începutul pandemiei a fost despre ură și alcool. Dezinfectantul a ajuns noua băutură alcoolică preferată a românilor, când au aflat că are 75% alcool, spune concurentul.

Atenția lui Florin s-a îndreptat către filmele de la Hollywood și minorități, ajungând și la subiectul etnii.

“Visul meu este să mă calce o mașină pe trecerea de pietoni. Nu tare, încet, cât să mă șifoneze. Și în același timp să mai fie cu mine pe trecere încă patru persoane care să nu fie de etnie și să îl dau în judecată pe șofer pentru discriminare pentru că a ales să intre în mine”.

Citește și: Ele sunt fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9, iUmor

Florin Gheorghe a dat lovitura la iUmor

S-a vorbit și despre celebrul meci de Champions League care a putut fi oprit de un singur om, din cauza scandalului în care a fost implicat arbitrul.

Florin a glumit și pe seama avantajului de a fi lacom, vorbind despre procesul lui Tălpan cu Gigi Becali.

“Știți ce n-am citit nicăieri? N-am citit nicăieri că Tălpan a refuzat să primească cei 5.000 euro gratis pentru că el nu e lacom”, spune concurentul iumor.

Concurentul a vorbit și despre relația de cuplu, certurile care ar putea apărea și viața de a locui în cort.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația iUmor

“Sper să mergi doar în baruri cu uși rotative, să nu ai nici acolo ce să trântești”.

Florin a trebuit să vină cu o serie de glume și despre cartierul în care a cresut, Pantelimon.

“Băieții ieșeau din canal la 12 noaptea cu punga în mână și erau disperați după bronz (…) atleți modești”.

Concurentul a discutat și felul în care lumea vorbește cu oamenii de etnie. Tocmai de aceea, el s-a gândit și la un super erou pe nume Rombo.

“Rombo n-o să fie chemat cu lumina aia pe cer cum e Batman cu liliacul. O să fie chemat cu lumina aia pe cer cu o cioară”.

Florin a stârnit hohote de râs, atât în public, cât și în rândul juraților. Delia și Mihai s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda.

“Florin Gheorghe a avut un număr extraordinar de bine pus la punct. Spaima mea, omul este citit, omul are umor. Știe, vede, studiază”, a spus Cheloo despre momentul lui Florin.

“Este foarte inteligent, evident cu un simț al umorului”, spune Delia.

“Ai dat lovitura (…) și ai simțit și tu că ai dat lovitura (…) Ușor ușor te îndrepți către zona de invitat special”, i-a transmis Mihai, ca să fie în ton cu glumele concurentului.

Florin Gheorghe a primit 3 x LIKE din partea juraților iUmor.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.