Antena Căutare

iUmor, 20 noiembrie 2021. Michael Olivares a combinat comedia cu efectele vizuale și a făcut un super show: „Ai fost fabulos”

Michael Olivares a venit la iUmor, în ediția de pe 20 noiembrie 2021 și i-a surprins pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cu momentul său de excepție: „Așa trebuie să arate un număr pentru iUmor”, a comentat Mihai Bendeac momentul concurentului.

Michael Olivares, pe scena iUmor 2021 Galerie
Michael Olivares a adus un număr fabulos pe scena iUmor 2021 | Antena 1

Michael Olivares a venit din Spania la iUmor pentru a prezenta un număr de comedie, muzică și efecte vizuale deosebite. Delia și Mihai Bendeac s-au ridicat în picioare, mărturisind că sunt bucuroși pentru că au avut ocazia să vadă un număr atât de spectaculos și să se transforme din jurați în spectatori.

Totodată, Cheloo a avut complimente pentru momentul spaniolului.

Michael Olivares, număr de excepție la iUmor 2021

De cum a intrat pe scenă Michael Olivares a atras atenția prin prisma vestimentației roz și a apariției spectaculoase. A început prin a cânta, iar cu timpul s-a confruntat cu „probleme” cu recuzita. Microfoanele cădeau, zburau, scaunul se îndoia, chitara se rupea. Așadar toate aceste efecte vizuale, plus mimica, gestica și talentul actoricesc de care spaniol a dat dovadă, au creat un spectacol de senzație pe care jurații l-au privit cu bucurie și uimire.

„Așa trebuie să arate un număr pentru iUmor. M-ai scos dintr-o stare foarte dubioasă astăzi și ai tot respectul meu și toată admirația”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

Citește și: iUmor, 13 noiembrie 2021. Abel Megyes, mentalistul care l-a uimit pe Mihai Bendeac. "Băi, m-a blocat!"

Cum au jurizat Delia, Cheloo și Mihai Bendeac momentul lui Michael Olivares de la iUmor 2021

Numerele cu adevărat bune la iUmor sunt alea în care nu mai ești jurat, nici în timpul numărului, nici după, ci te comporți ca un spectator.

„Bine ai venit în România! Ne-ai făcut nu ziua mai frumoasă, ne-ai făcut săptămâna, luna mai frumoasă. Nu există termen de comparație. Ai fost fabulos, senzațional! Mulțumim!”, a spus Delia.

„Apreciez orice inovație artistică pe care reușesc să o văd”, a spus Cheloo. „Ăsta e succesul în forma lui primordială”

Momentul spaniolului i-a amintit lui Mihai Bndeac de Keiichi Iwasaki, un japonez care a făcut un număr de senzație cu inele zburătoare, în urmă cu câțiva ani, la iUmor.

Toți cei trei jurați l-au votat cu „Da” pe spectaculosul spaniol.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 20 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, moment excepțional de autoironie. Ce a povestit despre Asia Express... iUmor, 20 noiembrie 2021. Japonezul Keiichi Iwasaki a revenit în fața juraților și i-a bucurat cu numărul său de magie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x