Antena Căutare

iUmor 29 noiembrie 2020. Ciupi de la Mandinga, declarații de dragoste în direct, pe scena comediei

Cantaretul Marius Cristian Ciupitu, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, difuzată în această seară de duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.

"Pentru mulți dintre voi sunt Ciupi de la Mandinga, dar pentru Delia sunt fostul coleg din clasa a 7-a, până în calsa a 12-a. Da știu, este o supriză, Delia a fost la liceu!", așa și-a început Ciupi momentul de roast din această seară.

iUmor 29 noiembrie 2020. Ciupi de la Mandinga, declarații de dragoste în direct, pe scena comediei

Invitatul din această seară i-a făcut o declarație surpriză Deliei. Acesta a recunoscut că a avut o perioadă când a fost îndrăgostit de marea artistă a României: "Șapte ani în care am fost îndrăgostit de ea! Adevărul este că arăta extraordinar, pentru acele vremuri! Eram nebun după ea, adevărul este că aș fi făcut orice pentru ea, pe atunci. Putea obține orice voia, de la oricine".

Ciupi o conducea pe Delia acasă, în fiecare seară

Ciupi povestește cum petrece timpul cu Delia, dar și ce momente romantice aveau împreună: "O duceam acasă în fiecare zi. Pe vremea aceea nu se îmbulzeau producătorii auto să-i dea mașini gratis".

În culise, Delia povestește că împreună cu Ciupi făcea numai năzdrăvănii: "Toate dobitoceniile făceam împreună. Îmi plăcea că era încasator, mă scotea din diferite faze. Dacă făceam ceva nasol îi spuneam dirigintei că Ciupi a făcut", povestește Delia.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu i-a surprins pe jurați: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată&q... iUmor 29 noiembrie 2020. Moment deosebit pe scena comediei. Cezara Dafinescu a impresionat cu prezența ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x