Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 10. Alex Ene a făcut un moment senzațional pentru care Mihai Bendeac și-a schimbat votul

La cei 30 de ani, Alex Ene a decis să vină pe scena "iUmor" plin de speranțe și emoții. Momentul lui a fost unul unic, iar glumele acestuia au dat de gândit juraților.

Alex Ene a făcut un moment senzațional pe scena iUmor

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

De meserie inginer vânzări la o firmă de securitate, Alex Ene a decis să vină la "iUmor" cu câteva glume deștepte despre căsătorie.

Momentul lui nu a fost pe placul lui Cheloo, însă Mihai Bendeac și Delia au apreciat numărul inteligent al concurentului.

Alex Ene, momentul pentru care Mihai și-a schimbat votul

"M-am simțit ca un copil. N-am înțeles jumătate din glume, pentru că au avut trimitere la matematică și fizică. Materii care pentru mine au rămas un mister până astăzi, dar munca multă este sărăcia omului.", a mărturisit Cheloo, complet dezămăgit de moment.

La final, Alex Ene a luat doi de "NU" și un "DA" din partea Deliei. Plecarea furtunoasă a concurentului de pe scenă l-a făcut pe Mihai Bendeac să își schimbe votul în culise. Așa că, Alex a plecat acasă cu doi de "DA".

"Îmi pare rău. Unele au fost deștepte.", a spus Bendeac.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 10. Marie Jeanette a venit cu un număr special și glume senzuale... iUmor 2020, ediția 10. Mihaela Pripici a urcat cu emoții pe scenă, dar a făcut show...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x