Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 10. Raluca Uzut, concurenta care nu a urcat pe scenă niciodată până acum

În a zecea ediție "iUmor" din sezonul 9, Raluca Uzut a făcut glume despre fostul soț. Jurații au rămas surprinși de momentul artistic al concurentei.

Raluca Uzut pe scena iumor, imbracata intr-o fusta scurta de culoare crem si un maieu alb Galerie
Raluca Uzut, concurenta care nu a urcat pe scenă niciodată până acum

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Raluca Uzut nu a urcat niciodata pe o scenă, iar acest lucru s-a văzut pe platoul emisiunii "iUmor". Concurenta nu este o persoană inocentă, însă stresul și emoțiile i-au cam stricat numărul.

Delia și Cheloo nu au fost deloc impresionați de momentul tinerei. Aceștia au considerat că glumele au fost foarte vulgare și nici modul în care le-a spus nu a fost cel corespunzător.

Raluca Uzut l-a cucerit pe Mihai Bendeac cu aspectul ei

Concurenta a atras toate privirile atunci când a urcat pe scena "iUmor", însă Mihai Bendeac a fost cel mai entuziasmat dintre toți.

Actorul a fost și singurul jurat mulțumit de momentul pe care Raluca Uzut l-a făcut. " Nu este rău.", a mărturisit Bendeac.

La final, tânăra a plecat acasă dezămăgită cu doi de "NU" și un "DA". Semn că glumele nu au fost pe gustul celor trei jurați de la "iUmor".

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea "iUmor", sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 10. Victor Dorobantu, momentul care a speriat-o pe Delia și l-a convins pe Mihai Bendeac... Petre Dănuț Irinel merge pentru a doua oară în finala iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x