Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 10. Vio a făcut senzație pe scenă. Bendeac și Delia s-au ridicat de la masa juriului

Vio, legenda stand up-ului românesc, a venit în premiră pe scena „iUmor” cu un moment de neuitat, care a generat o avalanșă de aplauze.

Vio a făcut senzație pe scenă iUmor

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sezonul 9, ediția 10 a emisiunii "iUmor" aduce noi concurenți cu momente spectaculoase, dar și pe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați legendari ai stand up-ului românesc, Vio.

În aplauze furtunoase, cel care a urcat primul pe scena iUmor a fost chiar Vio, care a distrat publicul și jurații încă din prima secundă cu talentul său.

Vio, invitat special la emisiunea iUmor de la Antena 1

Invitatul special al ediției zece a fost Vio, care a venit cu câteva sfaturi de viață. Jurații au rămas plăcut impresionați de momentul lui incredibil.

Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în culise pentru a vorbi cu Vio. "iUmor are nevoie de el și el are nevoie de iUmor!", a mărturisit actorul.

Jurații au râs timp de 9 minute și 24 de secunde fără oprire. Vio a făcut un super moment, iar Delia a rămas surprinsă de potențialul lui talent.

"Foarte bun!", a mărturisit Delia pe scena "iUmor", surprinsă de momentul spectaculos al invitatului special.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

S-a pozat în bikini și a întors privirile tuturor! Cum arată Roxana Condurache, actrița care l-a vrăjit pe Bendeac la „i... iUmor 2020, ediția 10. Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x