Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Concurenta iUmor cu glume inteligente în repertoriu și un text original, i-a șocat pe jurați și l-a luat la Roast pe Cheloo.

lavinia dalea la iumor Galerie
iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Deși inițial a părut o femeie inocentă, glumele deștepte pe care le-a făcut Lavinia i-a lăsat pe jurații iUmor cu gura căscată. Cu toate acestea, unul dintre jurați nu a fost ușor de convins. Cheloo își dorea mai mult.

Numărul tău a fost senzațional. Eu sunt convinsă că va genera foarte mult interes”, a spus Delia.

A șocat pentru că (textul) a venit în contrast cu prezența ei”, a explicat Mihai Bendeac de ce momentul Laviniei de pe scena iUmor va fi unul controversat.

Pentru a-l convinge pe Cheloo, Lavinia a trebuit să mai facă niște glume la adresa lui. Roast-ul ei pentru Cheloo a stârnit aplauze în public și râsete în juriu. Chiar dacă nu a primit și votul lui Cheloo, Lavinia a primit voturile Deliei și a lui Bendeac.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 11: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor... Jurații iUmor, luați la ”roast” în zi de aniversare! Irina Margareta Nistor: ”E răzbunarea lui Sandokan!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x