Căutare Live

iUmor 29 noiembrie 2020. Moment deosebit pe scena comediei. Cezara Dafinescu a impresionat cu prezența ei

Actrița Cezara Dafinescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Este o mare doamnă a teatrului şi a filmului românesc, a cucerit publicul cu talentul, dar şi cu frumuseţea sa răpitoare, iar acum Cezara Dafinescu a venit în platoul iUmor pentru a distra juriul și publicul de acasă cu talentul său.

Cezara Dafinescu a fost considerată cea mai frumoasă actriță de pe plaiurile mioritice în anii ’80: "Poate vreți să știți cum erau bărbații pe vremea mea. Erau curenitori, macho, toți erau macho men! Uite, să vă dau un exemplu: Ion Dichiseanu. Se spune că pe multe femei le-a iubit, eu aș zice că le-a dichisit", spune marea actriță pe scena iUmor.

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, difuzată în această seară de duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.

Mihai Benedac a rămas impresionat de prestația actriței, iar la final s-a ridicat și i-a sărutat mâna: "Doamna Cezara Dafinescu a fost ceea ce azi se poate numi un sex symbol".

Și Cheloo a fost foarte încântat de prezența marei actrițe: "Ne bucurăm din suflet că ați adus-o pe doamna Cezara Dafinescu. Aici am avut ocazia să văd, în viață, actori pe care nu am putut să-i văd în copilărie activând."

Iată cum au reacționat jurații după momentul marei actrițe Cezara Dafinescu

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Ciupi de la Mandinga, declarații de dragoste în direct, pe scena comediei... iUmor 29 noiembrie 2020. Emilia Popescu a venit în forță: "Mie nu-mi place să spun răutăți". Ce s-a întâmplat ...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x