Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Hari Gromoșteanu și Mihai Costea au venit cu o baladă despre jurați și prezentatori

Hari Gromosteanu și Mihai Costea au venit în semifinala iUmor cu un moment care le-a adus aminte juraților de teatrul de revistă.

Hari Gromosteanu și Mihai Costea, îmbrăcați elegant în semifinala iUmor Galerie
Hari Gromosteanu și Mihai Costea au încercat să-i impresioneze pe jurații Delia, Bendeac și Cheloo cu „Balada iUmor”

După audiții, mulți dintre fanii iUmor au apreciat cuplul Gromosteanu-Costea, ca fiind unul „prăfuit”, însă cei doi au susținut că sunt adepții umorului clasic.

Hari Gromosteanu și Mihai Costea au încercat să-i impresioneze pe jurați cu „Balada iUmor”, glume în versuri scrise de ei.

Cei doi concurenți au făcut glume pe seama prezentatorilor, dar și a juraților.

Glume în versuri în semifinala iUmor

„Când intri-n culise, drept la gât îți sare

O fostă hienă și un Dan cutare.

E băieți faimoși și e consacrați

De la poartă-i știe 4 angajați.

Șerban are vocea acasă-n sertar

Și Dan are glume doar de aprozar.

Pentru voi, băieți, ăsta-n, puii mei

Am dat 15 lei, la AntenaPlay”, au fost versurile celor doi concurenți, dedicate pentru Șerban Copoț și Dan Badea.

În ceea ce-l privește pe Mihai Bendeac, concurenții s-au legat de atracția lui pentru unele concurente, iar în ceea ce o privește pe Delia, Hari Gromosteanu și Mihai Costea au făcut glume despre plăcerea ei de a mânca.

„De n-ai glume bune, primești percheziții

Te-anchetează șeful. Trăiți! De la Paraziții!”, au fost versurile pentru Cheloo.

După ce au terminat momentul, Mihai Bendeac le-a reproșat că a fost prea scurt și le-a cerut să mai spună ceva.

Gromosteanu a vorbit despre experiența sa de la starea civilă, iar Costea a spus o glumă de-ale lui Amza Pelea.

Verdictul juraților în privința cuplului Gromoșteanu-Costea

Mihai Bendeac și Cheloo au mărturisit că nu au fost mulțumiți de moment, însă Delia le-a dat un like, pentru că și-a adus aminte de copilărie.

Cu un singur like, băieții nu au putut trece mai departe în marea finală iUmor.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

iUmor 2020, Semifinala. Ela Voineag i-a făcut să râdă pe jurați cu glumele despre viața de femeie singură... iUmor 2020, Semifinala. Mihai Bendeac, furios din cauza lipsei de pregătire a concurentei Mihaela Pripici ...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

Sambata, 23.09.2023, 23:06
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Sambata, 23.09.2023, 22:39
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

Barbie și-a făcut apariția în cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor pentru a le arăta atât juraților, cât și telespectatorilor că nu este doar o fată drăguță și din plastic, ci și extrem de amuzantă și preocupată de problemele globale. Tu îți dai seama cine e?

Sambata, 23.09.2023, 22:15
x