Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Mihai Caragea, puștiul simpatic și încrezător, a pășit pe scena iUmor visând la marea finală

Mihai Caragea, concurentul în vârstă de 20 de ani din Teleorman, și-a pregătit glumele pentru semifinală, dar nu a impresionat, așa cum s-ar fi așteptat.

iUmor 2020, Semifinala. Mihai Caragea, puștiul simpatic și încrezător, a pășit pe scena iUmor visând la marea finală

Mihai Caragea, puștiul în vârstă de 20 de ani, vine în Semifinala iUmor pregătit să facă show. Chiar dacă momentan nu are un loc de muncă, Mihai a spus că i-ar plăcea tare mult să fie prezentator TV sau jurat iUmor. Deja își imagina cum ar arăta noul format al emisiunii, cu patru jurați în loc de trei.

“În seara asta simt că o să mă calific în finală”, a spus Mihai încrezător, știind că a venit cu cel mai bun număr de stand-up pe care îl are.

citește și: Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora asta!"

El a intrat în scenă relaxat, fără emoții, gata să îi facă pe toți să râdă.

Mihai Bendeac l-a încurajat când a urcat pe scenă

“Hai mă, marea speranță”, i-a spus Mihai Bendeac.

Mihai ne-a povestit că toți locuitorii din Teleorman au fost mândrii de el că a ajuns atât de departe în concurs și speră să nu îi dezamăgească în continuare. Chiar dacă unii spun că vine de-acolo de unde “se vinde prostie la plic”, Mihai spune cu mândrie că e din Teleorman.

El a vorbit despre fosta lui iubită și relația care l-a dezămăgit. O altă dezamăgire pentru el a fost echipa națională a României comparată cu alte echipe de fotbal din străinătate.

“Înainte de toate, eu îmi aduc aminte perfect ce ți-am spus ultima oară. Ți-am spus că mi se pare că ai un potențial uriaș. (…) Încă nu ai material, e clar. Dar cred că poți să fii o prezență extrem de personală. (…) Cred în continuare în tine, dar în seara asta nu. Nu vreau să îți pierzi speranța”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului iUmor.

“Cu alte cuvinte, ești un geniu, dar ai un handicap. Ești un scriitor deosebit, dar în același timp analfabet”, a încercat Cheloo să îi explice. Mai târziu, în culise, el a spus că probabil reacția lui a fost una deplasată.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Numărul lui Mihai Caragea nu a fost pe placul juraților

“Nu pot să cred că un regim vegetarian sau aproape vegetarian poate genera halucinații unui jurat cu experiență cum este Mihai Bendeac”, a completat Cheloo.

“Eu cred că nu trebuie să îți facă nimeni textul, pentru că dacă cineva îți face un text și vii și participi la ceastă umilă emisiune ești tot nimeni”, i-a spus Cheloo lui Mihai Caragea.

“Deci jurizarea e măcel”, a completat Dan Badea, din culise.

citește și: Bianca Sasu i-a făcut viața grea lui Mihai Bendeac la iUmor: "Un număr extraordinar. Mă așteptam la puțină interacțiune"

“Dacă țipi mult, nu înseamnă că ai umor (…) și cred că ai fost votat în glumă de către cei care te-au adus în seara asta aici sau cred că trăim semifinala plăcerilor vinovate”, a mai adaugat Cheloo.

“Tinere domn, mie mi se pare că ce faci e un pic bătrânicios pentru vârsta ta. Anumite înjurături mi se pare că nu -ți stau bine, nu te aranjează în niciun fel și nu ești nici credibil”, a completat Delia la ceea ce au spus colegii ei din juriu.

Mihai Caragea nu primit niciun Like de la jurați și, din păcate, nu va ajunge în finala iUmor. cu toate acestea, prezentatorul Dan Badea a promis că îl va ajuta pe Mihai să evolueze.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Roxana Condurache, blonda focoasă, a venit cu un roast la adresa soacrei ei... iUmor 2020, Semifinala. Crina Zvobodă, ventrilocul carismatic, a adus trei președinți pe scenă...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x