Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo

Albert Einstein a venit în platoul iUmor pentru comedie pură! Talentul lui Cristi Iacob i-a uimit pe toți. Ce a putut să spună despre jurați.

iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo Galerie
Cristi Iacob în pielea lui Albert Einstein, la iUmor sezonul 10 | Antena 1/ iUmor

În fiecare ediție din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric își va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Maradona sau Pablo Escobar au urcat pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon, iar în această seară va avea o apariție complet neserioasă câștigătorul premiului Nobel Albert Einstein.

Cel care i-a viață este nimeni altul decât actorul Cristi Iacob, care a trecut printr-un machiaj special pentru a putea intra în pielea omului de știință. Când a intrat pe scenă, Cheloo a spus: "Bombă atomică cu păr!"

Albert Einstein a făcut spectacol pe scena iUmor

"Să știți că la început nici eu nu am strălucit, ceea ce se întmplă cu voi, acum. Pot, însă, să vă spun că am fost și eu om, ca și domnul Cheloo! Când m-am născut aveam capul diform. Mama s-a speriat, a crezut că sunt monstruos, a vrut să mă lase în spital, i s-a explicat că lucurile se mai schimbă. I s-a arătat și o fotografie cu Șerban Copoț și a văzut că se poate mult mai rău și s-a mai liniștit".

Mihai Bendeac nu a scăpat de ironia marelui om de știință Alber Einstein: "Nu prea vorbeam. La nouă ani m-am bâlbâit, părinții mei credeau că sunt retardat, nu a fost ușor. Numai părinții lui Mihai Bendeac pot să înțeleagă lucrul acesta. Iată că acum nimic nu s-a schimbat".

Albert Einstein povestește că în copilărie își găurea mereu șosetele cu degetele sale diforme, iar situația sa financiară nu era prea bună: "Eram amărât, aproape că-mi trimitea Monica Columbeanu bani să trăiesc".

Mihia Bendeac a fost ținta glumeor tăioase: "Eu m-am jucat cu gravitația, tu te-ai luptat cu ea, cu ajutorul a foarte multe parașute", spune Albert Einstein.

Delia nu a fost nici ea ocolită de Albert Einstein: "Oana Matache este preluată după chipul Deliei. Părinții au vrut o rezervă în caz că se întâmplă ceva cu ea"

La final, Albert Einstein le-a dedicat câte o cugetare celor trei jurați. Primul a fost Mihai Bendeac: Din cauza incertitudinii lui amoroase. Mihai, nu renunța la vise! Continuă să dormi". A urmat Cheloo: "Noi doi semănăm. Vă dedic următoarea cugetare: Dacă aș începe să mă îngrijesc, n-aș mai fi eu însumi". Ultima a fost delia Delia: "Vă rog să rețineți măcar un isngur lucru. e = mc2, adică energia înseamnă mâncare și cafea, pentru Delia, totul la pătrat".

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Radu Carbon la iUmor, momentul la care a râs și concurentul... Cea de-a opta ediție iUmor a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x