iUmor, 7 aprilie 2021. Ana Petcu, de pe TikTok direct la iUmor. Momentul la care Mihai și-a tras o palmă

În a opta ediție a sezonului 10 iUmor, de la Antena 1, Ana Petcu a venit cu un număr de stand up despre Generația Z.

Ana Petcu, de pe TikTok direct la iUmor

Antena 1/ iUmor

Un număr de stand up care i-a pus pe gânduri pe jurați! "Pentru noi, cei din '90 sunt un soi de boșorogi și cei de dinainte sunt un soi de faraoni, deja", spune concurenta Ana Petcu. După ce a auzit această frază, Mihai Bendeac și-a tras o palmă.

Din Generația Z, ce se succede milenialilor (sau Generației Y), fac parte copii născuți între 1990 și anul 2010. Concurenta și-a continuat numărul vorbind despre obiceiurile generației sale: "Cu covid sau fără, copilăria spre adolescența noastră a fost mai mult online, deci am crescut cumva pe distanțare socială pe social media. Suntem pregătiți pentru astfel de scenarii apocaliptice, încă de mici".

Momentul în care Mihai Bendeac i-a răspuns acid Anei Petcu: "Băi, noi suntem bătrâni, nu retardați!"

Spunându-și numărul pe scenă fără oprire și foarte sigură pe ea a făcut o gafă pe care juratul Mihai Bendeac a taxat-o: "Vreau să vorbim despre un subiect, care aici este mai principal, butonul de like", însă nu a apucat să termine ce avea de spus pentru că Mihai a întrerupt-o: "Nu există mai principal. Noi, faronii, mai știm gramatică".

Numărul a fost presărat de mici glume despre obiceiurile pe care le au persoanele care fac parte din Generația Z, de la butonul de like, până la drama seen-ului. Ana a încercat să le explice ce este seen, însă Mihai a întrerupt-o din nou: "Băi, noi suntem bătrâni, nu retardați!".

Momentul Anei i-a pus pe gânduri pe jurați. Cheloo a fost puțin bulversat de Generațiile X, Y, Z sau cu i-a numit concurenta: "faraonii", "boșorogii" și Generația Z.

Concurenta a fost luată la întrebări de către Mihai, care a vrut să afle mai multe despre "meseria" ei de Tik-Toker: "Mi-am dat seama că Tik-Tokul era suprasaturat de dansuri și am vrut să nișez contentul meu, așa că am început să fac storytelling și storytime-uri", spune Ana Petcu.

După ce Ana a povestit cu ce se ocupă Cheloo a tras o concluzie la testimoniale: "Nu mai avem nevoie de oameni care să dea cu sapa, de lăcătuș, nu mai avem nevoie de mecanici, nu mi avem nevoie de pictori, pentru că avem Tik-Tok. Eu mă bucur că există Tik-Tokul pentru că nu va fi forțată să se angajeze la cofetărie. Aprozarul era din Generația X", spune juratul.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri