Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Formația Trooper, invitați speciali la iUmor. Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze

Formaţia românească Trooper a urcat pe scena iUmor și a încântat juriul cu un moment de senzație!

iUmor, 7 aprilie 2021. Formația Trooper, invitați speciali la iUmor. Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze Galerie
Formația Trooper, la iUmor | Antena 1/ iUmor

Trooper este o formație românească de heavy metal, originară din Târgoviște. Trupa a fost înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dincă împreună cu Ionuț "Oscar" Rădulescu pentru a cânta heavy metal în genul idolilor lor Iron Maiden sau Judas Priest.

Trupa a avut un succes extraordinar și a cântat în deschiderea multor concerte ale unor formații mari, precum: Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Manowar, Iron Maiden.

Jurații au fost extrem de încântați de prezența trupei în scena iUmor și au dansat în timpul momentului. Cheloo a fost onorat să-i asculte și să-i urmărească pe cei alături de care și-a propus să colaboreze.

Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze. Ce promisiune a făcut

Solistul trupei, Alin Dincă, i-a oferit lui Cheloo un cadou, o sticlă de vin: "Ți-am adus și un cadou să treacă timpul mai ușor"

La finalul momentului, juratul s-a dus pe scenă, i-a salutat pe toți membrii trupei și și-a cerut scuze în fața lor: "Să fie primit! Îmi cer scuze public că am amânat un featuring cu băieții ăștia un an și opt luni. Să sperăm că o să supraviețuiască fătul nostru, că o să fie scârbos rău. O să-mi țin promisiunea în mod public, pentru că ați venit și vă multumesc tare!", a spus Cheloo.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al trupei, în anul 2001 formația câștiga Locul I (în topul de specialitate al revistei „Heavy Metal Magazine”) la categoria „Cea mai bună trupă tânără”.

Grupul înregistrează piesa „Iris” pentru produsul „Iris Aeterna” al trupei Iris.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Ștefan Creangă, cel mai tânăr concurent de la iUmor, l-a provocat pe Cheloo să vorbească germana... iUmor, 7 aprilie 2021. Radu Carbon la iUmor, momentul la care a râs și concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x