Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Radu Carbon la iUmor, momentul la care a râs și concurentul

Radu Carbon a intrat în forță pe scena iUmor, pregătit să-i dea pe spate pe jurați. Acesta a avut un număr foarte amuzant la care a râs chiar și el.

iUmor, 7 aprilie 2021. Radu Carbon la iUmor, momentul la care a râs și concurentul Galerie
Radu Carbon la iUmor | Antena 1/ iUmor

Radu Carbon, pe numele său real, Radu Vieru, este șofer de autobuz, dar cochetează și cu stand upul. Acesta a ales să-și schimbe numele real pentru a nu primi prea multe cereri de prietenie, numele său fiind afișat mare pe autobuzul pe care lucrează: "Dacă tu puneai frână într-o intersecție, știa unde să-ți scrie".

De aproximativ 21/22 de ani lucrează ca șofer și nu s-a plictisit deloc! Meseria lui îl relaxează și stă de vorbă cu o mulțime de oameni: "Eu mă duc la muncă să mă odihnesc, să mă relaxez, evit să ajung acasă. Stai de vorbă cu toată lumea. Le dau sfaturi de care știu eu și oamenii mă iubesc", spune Radu cu zâmbetul pe buze.

Radu Carbon a avut un număr de stand up excelent la iUmor

La fel de haios cum a fost la testimonial, așa a fost și pe scenă: "Bunica mea a fost o mare culgătoare de folclor, mai exact nu-i scăpa nicio înmormântare și automat că mă căra și pe mine. Mă ducea cu ea, încât, la cinci ani devenism expert în medicină legală, iar la opt ani am primit de la preot medalia Lumânare în grad de cavaler" .

Concurentul explica că la vârsta de nouă ani a ajuns să fie cel care căra poza defunctului atunci când avea loc înmormântarea. Cheloo a simțit să intervină și să-i spună: "Nu explicați! Sunt fan!"

"Am fost la o înmoântare, unde defuncta era o contabilă și îi dispăreau banii de pe piept, nu mai psun că și banii care i se puneau pe piept pentru Luntraș au dispărut de două trei ori, încât săracii oameni i-au legat de mână, la un moment dat", povestește Radu Carbon.

Emoțiile l-au acaparat la un moment dat pe Radu Carbon, deși numărul curgea excelent. Acesta s-a pus imediat pe poziții după ce a primit încurajările juraților, care i-au spus că totul merge perfect!

Povestea a continuat în aceeași notă despre înmormântări, iar glumele au fost aplaudate de Cheloo. Numărul senzațional s-a încheiat apoteotic, în ropote de aplauze. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu Carbon.

"Mă gândesc că un material mult mai strâns, un material de calitate, un material cu soi de experiență de scenă ar putea să vă transforme în mod real într-un om care poate performa în stand up. Pentru acest moment, însă, răspunsul meu este unul negativ, însă nu este un răspuns negativ așa cum au mai fost răspunsuri negative în zilele anterioare, ci este un răspuns neagtiv pentru un om care chiar are potențial", spune Mihai Bendeac.

Daca Mihai Bendeac a vrut să-l încurajeze printr-un "NU", Delia și Cheloo și-au exprimat apreciere prin "DA": "Ești o secundă de bucurie în existența mea tristă".

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Formația Trooper, invitați speciali la iUmor. Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze... iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x