Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Victor Pătrășcan, invitatul special de la iUmor, are un număr în limba engelză despre Dumnezeu

Victor Pătrășcan este obișnuit cu scena și a cucerit publicul de peste hotare. Locuiește în Anglia de opt ani, iar acolo s-a obișnuit cu stand upul în limba engleză.

iUmor, 7 aprilie 2021. Victor Pătrășcan, invitatul special de la iUmor, are un număr  în limba engelză despre Dumnezeu Galerie
Victor Pătrășcan, la iUmor sezonul 10. | Antena 1/ iUmor

La iUmor sezonul 10 a venit cu un număr 100% în limba engleză despre religie! Invitatul special a povestit publicului nedumerirea sa despre Dumnezeu.

"Eu am cescut aici, într-un sat mic. A m fost crescut în religia creștin-ortodoxă. Îmi aduc aminte când eram copil că oamenii îmi spuneau că e un lucru rău să fii leneș. Vă puteți imagina asta? E un păcat să fii leneș. E cel mai smerit lucru pe care mi-l pot imagina! Ați mai auzit ceva despre Dumnezeu? Ce mai face? A lucrat preț de șase zile, s-a odihnit într-a șaptea și de atunci se tot odihnește. Kanye West scoate câte un album pe an. Dumnezeu ce face?", spune Victor Pătrășcan.

Încă de la primele fraze, acesta a adus râsete pe chipul juraților și a distrat cât se poate publicul. Povestea a continuat în aceeași notă, cu accent pe "job-ul" lui Dumnezeu, dar și despre cât de "minunat" e să fim oameni.

Victor Pătrășcan, aplaudat de toată lumea pentru numărul de excepție, la iUmor

"Serios! Nu-mi amintesc ca Dumnezeu să mai fi făcut ceva relevant din anul 2000. Ce face de atunci? Se holbează la noi? Știți ce face diavolul din anul 2000? Creează pornografie gratis", spune Victor Pătrășcan. După această glumă, Mihai Bendeac și Cheloo au aplaudat.

Seria de glume a continuat cu câteva fraze despre cât de "neferictă" este monogamia pentru noi comparativ cu Mahomed, care avea 13 femei: "Își poți imagina cum este să fii căsătorit cu un număr nefericit de femei?" Mai apoi a atins subiectul fecioriei femeilor în religia creștin-ortodoxă.

"Religia a folosit virginitatea împotriva noastră. Mai ales când vine vorba de femei, nu-i așa? (...) Ce sunt femeile? Doar niște jucării...colectabile? Și valoarea scade, dacă cutia este desfăcută?", mai spune Victor Pătrășcan.

Jurații au fost extrem de încântați de prezența invitatului special la iUmor sezonul 10. Aceștia au savurat din plin momentul, iar Delia s-a dus să dea mâna cu el după ce a plecat de pe scenă.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Cristi Iacob, roast istoric la iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1... iUmor, 7 aprilie 2021. Ana Petcu, de pe TikTok direct la iUmor. Momentul la care Mihai și-a tras o palmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x