Căutare Live

Cel mai ciudat stand up comedy despre...moldoveni! Bogdan Ivan a reușit să șocheze jurații „iUmor”

sBogdan Ivan din Iași a venit la "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre cum arată viața unui moldovean în Timișoara, doar că alt detaliu a atras atenția juraților!

Bogdan Ivan din Iași a venit la "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre cum arată viața unui moldovean în Timișoara, doar că alt detaliu a atras atenția juraților!

Inițial a pășit cu multă încredere pe scenă, și-a început glumele cu și despre moldoveni și numărul de stand up comedy s-a desfășurat, dar nu conform așteptărilor inițiale!

Citește și: Secretele românilor din Marea Britanie, dezvăluite de Rareș! „Kitul include oala de inox, țuica, o icoană și...”

Cheloo nu a fost deloc impresionat, ba chiar a criticat modul în care acesta a ales să se amuze pe seama celor alături de care a copilărit.

„Trebuie să fii foarte bun ca să faci din asta un număr reușit de stand up comedy”, a adăugat acesta.

Iar glumele de la final chiar au produs surpriză uriașă juraților! Află totul urmărind clipul video de mai sus ca să te convingi!

S-a dezlănțuit total! Bogdan i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu cel mai șocant număr de...actorie!... Cei mai ghinioniști concurenți de la „iUmor” au scos peri albi juraților! Bendeac: „Parcă suntem la Insula iubirii...”...
Ultimele știri