Căutare Live

Tiberiu le-a pus pe femei la zid cu un super moment de stand up! „Când o ceri în căsătorie rostești de fapt o incantație satanică și...”

Tiberiu Coșneanu a venit la emisiunea "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre bărbați, despre momente imprevizibile și despre cum se transformă femeile în diavoli, la scurt timp după...cererea în căsătorie!

Tiberiu Coșneanu a venit la emisiunea "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre bărbați, despre momente imprevizibile și despre cum se transformă femeile în diavoli, la scurt timp după...cererea în căsătorie!

Tânărul a venit „înarmat” cu un super număr de stand up comedy despre care a crezut că o să facă senzație.

Totuși se pare că glumele sale nu prea au produs efectul așteptat, căci jurații „iUmor” nu au părut prea încântați nici măcar atunci când el a explicat cum se transformă femeile în diavoli, imediat după ce sunt cerute în căsătorie!

Citește și: Războiul sexelor s-a transformat într-o probă de...rezistență! Ioan Groza i-a pus la pământ pe toți

Care e treaba cu incantațiile satanice și ce pățesc bărbații după nuntă? Răspunsul i-a surprins chiar și pe jurați!

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”!

Secretele românilor din Marea Britanie, dezvăluite de Rareș! „Kitul include oala de inox, țuica, o icoană și...”... Profa de religie a rămas fără internet din cauza filmelor XXX! Mihaela Spinache, dezvăluiri incredibile! „Am intrat să v...
Ultimele știri