Antena Căutare

Striptease cu multe kilograme! Miss Vegas l-a "aprins" pe Bendeac: "Recunoaște că ți-ai imaginat o partidă nebună de sex cu femeia asta"

Miss Vegas este concurenta venită tocmai din America, care acum 10 ani a început să exerseze dansul la bară, asta deși greutatea ei nu este cea pe care lumea și-o imaginează. Pentru că reușește de fiecare dată să strângă ropote de aplauze, Miss Vegas a vrut să obțină același lucru și de la Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Surprinzător sau nu, Cheloo a fost cel care a apreciat cel mai mult numărul pregătit de Miss Vegas.

“Când am văzut bara de striptease, m-am uitat către maestrul Bendeac și i-am spus: Suntem răsplătiți, aceasta este o binecuvântare artistică!", a exclamat juratul.

"Credeți-mă că nu este simplu ce a făcut ea, eu am încercat să mă cațăr pe un lanț și nu am putut!”, a continuat Cheloo. "E vina mea că nu găsesc plăcere în a vedea celulită și vergeturi în fața mea", răbufnește Bendeac."Nu știi ce înseamnă artă", vine replica lui Cheloo. Delia o susține și ea.

Înverșunarea lui Bendeac este contracarată de reactia concurentei: "Te simți atras de mine?"

"Eu cred că Bendeac și-a imaginat pentru o secundă o partidă nebună de sex cu femeia asta. Dar nu recunoaste", se amuză Cheloo după jurizare.

Le-a cântat prietenilor "acapelă", iar în fața juriului a venit să "facă două, trei glumițe": "... ”Bătrâneii” din trupa Ha-Rap au convins publicul în ediția a șaptea ”iUmor” și merg în finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x