Antena Căutare

Și-a dat foc pe scena iUmor, iar apoi a rugat-o pe Delia să-l calce pe cap. Moises i-a ținut cu sufletul la gură pe jurați

iUmor, Ediția 7, 25 octombrie 2019. S-a lăsat cu un moment incendiar, după ce Moises Ugidos Cedeño s-a "jucat" cu flăcările în platou. Din culise se auzeau aprecieri din partea lui Șerban Copoț, care a fost impresionat "E greu să ții flăcările în jos!".

Asta nu a fost tot! Mihai și Delia au fost invitați de concurent să participe la a doua parte a numărului său. Contrariată, Delia a întrebat: "E cu foc?"

Momentul culminant a fost când a rugat-o pe Delia să îl calce cu piciorul pe cap, în timp ce el stă cu capul pe niște cioburi. “Am uitat ce picior, unde să îl pun, cum! Nu mai țineam minte, eram panicată! Nu am văzut niciodată un număr la iUmor în care cineva să fie efectiv la sacrificiu. Mi se pare că ți-ai asumat un risc enorm, ai avut încredere mult prea mare în mine!”, a fost reacția juratei la finalul reprezentației.

Trupa Ha-Rap, bătrânii nebuni care au făcut show cu o piesă de trap: "Vine pensia". Surpriză, însă! Sunt două ... Andrei Gădălean a fost savuros la glume: "Am o colegă, e atât de grasă încât nu mai încape în cercul de prieteni&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x