Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

iUmor

SEZONUL 7 | VINERI | ora 20.00

Esta sărbătoare mare la „iUmor”: La mulți aaaaaani, Deliaaaaa! Jurata și-a făcut o lista lungă de cadouri

Îi spunem acum: La mulţi ani, Delia! Artista împlineşte 37 astăzi de ani şi îşi serbează ziua de naştere pe platourile „iUmor”. Delia filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă!

Îi spunem acum: La mulţi ani, Delia! Artista împlineşte 37 astăzi de ani şi îşi serbează ziua de naştere pe platourile „iUmor”. Delia filmează pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii, alături de ceilalţi juraţi, dar şi de concurenţi. Cum cadourile sunt subiectul fierbinte al zilei, sărbătorita a ţinut să facă o listă cu tot ce îşi doreşte. O listă lungă!

Ce vrea să primească Delia de ziua ei

„De ziua mea, mie să îmi luaţi cadouri folositoare... nefolosite în primul rând! Am nevoie de dresuri de plasă, pentru că mereu se rupe dresul de plasă de scenă, săpunuri de calitate superioară cu PH ok, tot felul de cosmetice”, a spus Delia, jurata „iUmor”

Parfumurile, perucile, tratamentele pentru păr şi şepcile sunt şi ele pe lista de dorinţe a Deliei. Colegii de la „iUmor” şi-au luat notiţe ca să reuşească să ţină minte totul. Mai este loc pentru încă ceva!

Ce cadouri nu vrea Delia să primească de ziua ei

Sa să fie sigură că se face înţeleasă până la capăt, jurata de la „iUmor” le-a prezentat colegilor de echipă şi ce nu ar vrea să primească de ziua ei. Doar aşa, cât să le facă misiunea mai uşoară.

„Muţunachii, păpuşele, mapeţele şi tot felul de ursuleţi, pentru că nu am ce să fac cu ei şi în general nu îi pun nici acasă, nu îi mai duc acasă. Îi las în maşină! Nu-mi luaţi haine pentru că nu o să mi luaţi nimic drăguţ!”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube