Antena Căutare

Adi Bobo trage concluzii dureroase, dar o face cu umor: "În România, pizza vine mai repede decât salvarea"

"E o mare presiune pe el, pentru că are o șansă uriașă!", e mărturisirea lui Mihai Bendeac înainte ca Adi Bobo să intre pe scenă în finala sezonului 6 iUmor. 

"E o mare presiune pe el, pentru că are o șansă uriașă!", e mărturisirea lui Mihai Bendeac înainte ca Adi Bobo să intre pe scenă în finala sezonului 6 iUmor.

A trecut prin problemele României, prin trendul bărbaților cu sprâncenele tatuate "mai ceva ca filtrele de pe Instagram", ca mai apoi să smulgă hohote de râs cu o poată care l-a făcut pe Cheloo să aplaude. Despre ce era poanta? Despre cum au apărut vegetarienii.

Numărul e spumos, s-a râs pe săturate, iar voturile juriului îi pot continua drumul lui Adi Bobo spre premiul cel mare de 20.000 de euro. Primește trei Thumbs Up și merge la votul publicului.

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Îi vedem, dar nu-i vedem! S-au întors băieții de la Doi Degeaba. Cheloo: "E ca și cum ți-ai lua o nevasta gonflabil... Irena Boclincă, alias sosia Vioricăi Dancilă, lovește din nou. Cheloo: "Este cel mai puternic număr din istoria iUm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x