Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Irena Boclincă, alias sosia Vioricăi Dancilă, lovește din nou. Cheloo: "Este cel mai puternic număr din istoria iUmor"

Oooo, dar pe cine avem din nou în fața noastră. E chiar doamna premir, varianta sosie. Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, a venit cu un nou comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Oooo, dar pe cine avem din nou în fața noastră. E chiar doamna premir, varianta sosie. Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, a venit cu un nou comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

După ce a fost trimisă prin voturile publicului în finala iUmor, sezon 6, Irena Boclincă s-a prezentat din nou cu un discurs ca la carte.

A început prin a ni se adresa cu "dragi tovarăși", doar că greșise foaia, era un discurs de la o ședință internă. A zis multe adevăruri, unele în rime, precum "Foaie verde mărăcine sunt mai proastă decât mine". A vorbit și despre cum a ajuns ea la iUmor fără să știe, dar și despre "șeful, deținutul celei de-a doua funcții în stat". Aaa, pardon, deținătorul. Actualmente fostul! Înțelegeți voi! Și câte și mai câte!

La fel ca toți ceilalți concurenți din finală, și Irena Boclincă, alias doamna Viorica Dăncilă, a ajuns la mâna juraților. "Cred că sunteți câștigătoarea iUmor", i-a spus Delia. 3, 2, 1 Thumbs up? Treeei și merge la votul publicului!

Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro