iUmor fură startul Crăciunului sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

Moș Crăciun și Crăciunița declară deschis sezonul Sărbătorilor de iarnă la iUmor, într-o ediție specială a emisiunii, difuzată sâmbăta aceasta, 9 octombrie 2021, de la 20:00, la Antena 1.

iUmor fură startul Crăciunului sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

Antena 1

Cel de-al treilea episod al celui mai nou sezon iUmor aduce Crăciunul în platoul iUmor. Sâmbăta aceasta, 9 octombrie 2021, telespectatorii se pot bucura în avans de magia Sărbătorilor alături de invitatul special al emisiunii, nimeni altul decât Moș Crăciun.

Nici apariția Crăciuniței nu a rămas neobservată de către cei trei jurați. “E greu să te uiți la Moșu’”, a reacționat Mihai Bendeac. Ce l-a determinat pe juratul iUmor să reacţioneze aşa, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, 9 octombrie 2021, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: iUmor și iMai mult umor, lider de audiență în a doua ediție a show-urilor de comedie, la Antena 1

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri