Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

iUmor

PREMIERA SEZONULUI 8: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 20.00

Ana Ciulpan, dedicație pentru Bendeac: "Vreau pomană să îmi fac și la sârbă să-l atrag/ Să-i găsesc o populară, altfel nu se mai însoară

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii. Printre cei care și-au dorit un loc în finala iUmor s-a aflat și Ana Ciulpan. 

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii. Printre cei care și-au dorit un loc în finala iUmor s-a aflat și Ana Ciulpan.

Doamna a venit însoțită de alte două domnișoare, spre bucuria lui Mihai Bendeac. Și ce să vezi? Momentul de comedie, pe muzică populară și pe încercare de dans tradițional românesc, a fost cu dedicație chiar pentru juratul nostru.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. I-auzi, Mihai, ce zice doamna Ciulpan: "Vreau pomană să îmi fac și la sârbă să-l atrag/ Să-i găsesc o populară, altfel nu se mai însoară...!" Hop și-așa!

Cei şase câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea) şi Irena Boclincã (sezonul al VI-lea).

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube