Căutare Live

Gianna Antistress: "Mihai, pentru tine am venit!" Bendeac i-a lins concurentei tortul de pe degetele de la picioare!

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație vor fi prezentate în cel de-al șaptea sezon iUmor. În prima ediție, în fața publicului, a juriului și a telespectatorilor s-a prezentat Gianna Antistress. 

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație vor fi prezentate în cel de-al șaptea sezon iUmor. În prima ediție, în fața publicului, a juriului și a telespectatorilor s-a prezentat și Gianna Antistress.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Nici n-a apărut bine pe scenă că în vizorul ei a intrat Mihai Bendeac, juratul pe fața căruia a și apărut un zâmbet mare. "Vii cu mine?", l-a întrebat concurenta în timp ce mergea către masa juraților să-i ofere mâna: "Pentru tine am venit", continuă Gianna Antistress seria de declarații la adresa lui Bendeac.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Avem așa: două scaune, un tort, o concurentă și un jurat. Ce urmează? Ei bine, Gianna Antistress își scoate pantofii și într-un mod foarte senzual își introduce piciorul în tortul care avea rol de recuzită. Își duce degetul mare al membrului inferior la gură și mănâncă apetisant. Dar stați așa că distracția acum începe: îi oferă piciorul și lui Bendeac.

Urmăriți momentul în cu Gianna Antistress , concurenta căreia Bendeac i-a lins tortul de pe degetele de la picioare:

Ana Ciulpan, dedicație pentru Bendeac: "Vreau pomană să îmi fac și la sârbă să-l atrag/ Să-i găsesc o populară, alt... Savuros! Mukinka, un negru care s-a mutat din Belgia în România: "Bucureștiul e un fel de pizza cu de toate, pe car...
Ultimele știri
x