Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Savuros! Mukinka, un negru care s-a mutat din Belgia în România: "Bucureștiul e un fel de pizza cu de toate, pe care presari niste sos de Ferentari"

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Un concurent de origine africană, pe numele său Mukinka, a făcut deliciul publicului și al juriului, reușind să stârnească discuții aprinse, după ce a vorbit în momentul său de stand-up comedy despre cum se trăiește în România. 

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Un concurent de origine africană, pe numele său Mukinka, a făcut deliciul publicului și al juriului, reușind să stârnească discuții aprinse, după ce a vorbit în momentul său de stand-up comedy despre cum se trăiește în România.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Concurentul a vorbit cu umor despre București, "un oraș în care găsești de toate pentru oricine, un fel de pizza peste care presari sos de Ferentari", dar și despre tradiţiile de nuntã şi botez din ţara noastră. "Am fost la o nuntă la țară. Toți bătrânii se holbau la mine. Am devenit prieteni după ce s-a servit palinca", povestește Mukinka.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Mukinka, moment de stand-up comedy care a stârnit discuții aprinse

Momentul lui a stârnit adevãrate discuţii în culisele iUmor despre tradițiile românești de la nunți și botezuri. Delia sparge gheaţa mãrturisirilor inedite în culisele iUmor: “Am nãşit şi am botezat, dar la fiecare scufundare a copilului, tresar, mi-e fricã!”

“Nu cred cã am fost vreodatã la o nuntã la ţarã. Insã aş fi perfect de acord cu toate obiceiurile şi toate tradiţiile, dacã mi s-ar da în scris cã şi în caz de divorţ e la fel! Nu, nene! Divorţezi? Atunci du-te pânã la cea mai apropiatã femeie bãtrânã din zonã, toarnã cu gãleata apa înapoi în fântânã, fã-ţi ruşinea!”, a declarat amuzat și Mihai Bendeac.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Vezi numărul de stand up-comedy al lui Mukinka, în materialul video:

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro