Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

iUmor

PREMIERA SEZONULUI 8: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 20.00

Olga Lyashuk, cea mai puternică femeie din lume. Sparge pepeni cu pulpele și l-a îngrozit pe Cheloo: "Am devenit cel mai slab de înger bărbat"

Prima ediție iUmor a noului sezon pornește în forță. Primul concurent care sparge gheața în sezonul 7 este o femeie, cea mai puternică femeie din lume. Pe numele său, Olga Lyashuk, aceasta a reușit să-l lase fără cuvinte pe Cheloo. 

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Prima ediție iUmor a noului sezon pornește în forță. Primul concurent care sparge gheața în sezonul 7 este o femeie, cea mai puternică femeie din lume. Pe numele său, Olga Lyashuk, aceasta a reușit să-l lase fără cuvinte pe Cheloo.

Olga Lyashuk este de origine ucraineancă și a fost declarată în 2019 cea mai puternică femeie din lume. Este cunoscută la nivel internaţional pentru concursurile de împins maşini, iar pe scena iUmor nu s-a dezis nici de talent, nici de forță fizică.

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Olga Lyashuk, în Cartea Recordurilor pentru spart pepeni cu pulpele

Ucraineanca a intrat în Cartea Recordurilor cu un moment de spart pepeni cu pulpele. Impresionat de povestea concurentei, dar mai ales de forța sa fizică, juratul Cheloo a avut o reacție cum rar îl vezi.

“Cu spaimă în glas vă transmitem că ne bucurăm să vă avem la această emisiune. Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat”, a spus Cheloo.

iUmor, premiera sezon 7, Ediția 1. Iar atunci când Olga s-a îndreptat spre el, Cheloo a folosit-o pe Delia drept scut uman. Vezi momentul integral al concurentei de cartea Recordurilor, pe scena iUmor, în materialul video:

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube