Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

iUmor

DUMINICĂ, LUNI, MARȚI | ORA 20:00

Doamne, cât de bine seamănă! Sosia lui Mr. Bean a rămas în chiloţi pe scena iUmor. Bendeac: "Sunt foarte, foarte fericit!"

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Debut plin de momente surpriză în sezonul 7 iUmor! Mihai Bendeac rãmâne pur şi simplu fãrã cuvinte atunci când pe scena iUmor îşi va face apariţia…Mr Bean. Arnaldo Mangini este italian și a venit în România special pentru a participa la iUmor. Și ce să vezi? Îi amuză copios pe cei trei jurați!

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Debut plin de momente surpriză în sezonul 7 iUmor! Mihai Bendeac rãmâne pur şi simplu fãrã cuvinte atunci când pe scena iUmor îşi va face apariţia…Mr Bean. Arnaldo Mangini este italian și a venit în România special pentru a participa la iUmor. Și ce să vezi? Îi amuză copios pe cei trei jurați!

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini îi cucerește pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. În primul rând fizicul este uimitor, căci seamănă la perfecție cu adevăratul Mr. Bean, interpretat de actorul Rowan Atkinson. "Doar nu credeai că este el?", spune Delia, vizibil uimită și ea de asemănare. Omul pare atât de bun, încât mimica și gestica sunt 1 la 1 cu cele ale personalului real.

„Nu am trãit o asemenea bucurie la iUmor, mã bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu! Este pentru prima datã când sunt extrem de curios sã mã uit la imaginea asta, sã vãd cum arãt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, a spus Mihai Bendeac la finalul numărului.

iUmor. Premiera Sezon 7. Editia 1. Vezi momentul integral al lui Arnaldo Mangini, sosia lui Mr. Bean, pe scena iUmor:

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV 👉​

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube