Antena Căutare

Mihai Bendeac, asistentul lui Andrei Voicu, într-un nou spectacol inedit de hipnoză! "A spus că sunt urât! Cred că s-a trezit!"

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Andrei Voicu revine pe scenă, pregătit să fie cel ales de jurați pentru ultimul loc din marea finală.

Mihai Bendeac, asistentul lui Andrei Voicu, într-un nou spectacol inedit de hipnoză! "A spus că sunt urât! Cred că s-a trezit!"
Andrei Voicu

După ce pășește în platou, concurentul îl cheamă pe Mihai Bendeac și îi propune să-i fie asistent pentru acest număr, unul de hipnoză.

Cu ochii mari, juratul acceptă, iar momentul devine cu adevărat înfricoșător. Asta după ce se râde pe săturate. "Cobaii" sunt aleși din public, unul hipnotizat, celălalt, bun prieten, care se amuză copios. Hai că am râs, nu glumă, domnule Andrei Voicu!

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Patrick Cottet Moine a devenit patiser în semifinala iUmor! Bendeac a renunțat să-l mai sărute pe francez, dar s-a "... Paul Mirea și glumele lui scurte revin în semifinala iUmor: "2019 a fost anul moaștelor. Toate babele și-au dat che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x