Antena Căutare

Paul Mirea și glumele lui scurte revin în semifinala iUmor: "2019 a fost anul moaștelor. Toate babele și-au dat check-in în Biserică"

Opt concurenți urcă pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor. În premieră, sezonul 7 a adus șansa unui ultim loc printre cei mai buni, prin intermediul semifinalei. În ea a ajuns și Paul Mirea.

Paul Mirea și glumele lui scurte revin în semifinala iUmor: "2019 a fost anul moaștelor. Toate babele și-au dat check-in în Biserică"
Paul Mirea

Concurentul revine cu ceea ce l-a consacrat pe scena iUmor și anume glumele lui scurte. Începe în forță cu câteva pentru jurați. Pe Delia o ia prima în vizor, căci se declară a fi un mare fan al ei. Pe Bendeac îl bagă în "patul iubitei", iar Cheloo nu înțelege gluma despre el.

Și asta nu a fost tot! s-a continuat în stil mare și s-a râs pe săturate. Decizia, însă, e a juraților!

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Mihai Bendeac, asistentul lui Andrei Voicu, într-un nou spectacol inedit de hipnoză! "A spus că sunt urât! Cred că ... Alida Coman, supărată rău de tot pe iubit, își varsă oful prin (i)Umor: "Marceeeel? Iubireee?! Ești aici? Ăsta nu-i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x