Antena Căutare

Sosia lui Mr. Bean a cucerit-o pe Delia în semifinală: "Cel mai frumos cadou de Moș Nicolae. Am avut o stare senzațională"

“Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”, sunt cuvintele Deliei, imediat după momentul adus pe scena iUmor de sosia lui Mr. Bean, revenit în semifinala sezonului 7.

Sosia lui Mr. Bean a cucerit-o pe Delia în semifinală: "Cel mai frumos cadou de Moș Nicolae. Am avut o stare senzațională"
Sosia lui Mr. Bean a făcut senzație pe scenă

Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean, i-a cucerit pe cei trei jurați în audiții, Mihai Bendeac chiar a crezut pentru câteva secunde că este celebrul Rowan Atkinson pe scena iUmor. Nici în semifinală lucrurile nu au stat diferit.

Diferența a fost că simpaticul Mr. Bean a cerut ajutorul celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, pentru momentul din semifinală.

Hohote de râs cu momentul lui Mr. Bean din semifinala sezonului 7 iUmor

Delia a fost impresionată de numărul pregătit de Mr Bean: “Arnaldo a dat o stare senzațională de bine în platou, a adus o bucurie aparte. A făcut totul foarte artistic și bine studiat. Dan Badea și Șerban au fost delicioși alături de Mr Bean, un trio de senzație! Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae!”.

8 concurenți au urcat pe scenă în fața juraților, dar doar unul dintre ei va putea câștiga semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 13 decembrie.

Costi Pucă a făcut freestyle în ritm de rap și i-a dat gata pe toți! Cheloo nu a fost deloc impresionat!... Patrick Cottet Moine merge în finala iUmor, Sezonul 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x