Antena Căutare

Alexia Roman, premieră absolută: „Știu că se spun multe lucruri despre craioveni. Să știți că toate sunt adevărate” Delia: „Nu vrei la X Factor?”

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Are 16 ani și este extrem de curajoasă! Alexia Roman nu a mai făcut niciodată stand-up. Încurajată de prieteni, concurenta a hotărât să-și facă debutul pe scena „iUmor”.

iUmor. Sezon 6. Ediția 10. 11 mai 2019. Are 16 ani și este extrem de curajoasă! Alexia Roman nu a mai făcut niciodată stand-up. Încurajată de prieteni, concurenta a hotărât să-și facă debutul pe scena „iUmor”.

Nu a mai urcat, până acum, pe o scenă, nu a mai participat la vreo emisiune, dar toate trebuie să aibă un început!

„Nu mi-e frică de niciun jurat, nici măcar de Cheloo. Ce poate să-mi facă, doar nu vine peste mine acasă?! Sper doar să nu se supere din cauza glumelor mele mai puerile”, a spus Alexia Roman, înainte de a urca pe scenă.

Vizibil emoționată, puțin stângace, dar plină de atitudine, Alexia a explicat cum merg lucrurile prin Craiova:

„Știu că se spun foarte multe lucruri despre noi. Sincer, sunt complet adevărate! Craiovenii sunt oameni sportive, aleargă foarte des…în general, de polițiști.”

De la „iUmor”, Alexia Roman s-a trezit pe scena „X Factor”. Cum a fost posibil, în materialul video de mai jos:

Loredana Dumitru a făcut să plouă cu bani! Delia abia și-a recunoscut piesa: „Ce-i asta, boss?! Que pasa?”... Cosmin Tobă, revenire spectaculoasă la „iUmor”: „Mi-am luat o păpușă gonflabilă. După ce am umflat-o, mi-a zis că vrea s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x